Pocela je 2008. Jesam cestitao, ali cu svima koji ovo citate pozeleti puno zdravlja, zezajna i zategnutih struna. Nova godina, neke nove ideje, ili pa stare koje treba da se realizuju. Ja sam pozeleo i nadam se da sto vise musicarim i da sto vise pravim muve. Jednostavno obozavam fly tying, ponekad do opsesije. Nabavio sam prosle godine fotoapatart, medjutim iz mnogo razloga nikako da sednem i da provalim kako da slika, a aparat je opasan. E pa dosta je bilo
Mala pauza od obaveza i resih da postavim svoj prvi stpe by step. Ova muva niti je revolucionarna, niti nesto novo, jedino sto sam uveo su rebra od crystal hair-a. Bilo mi je veoma zabavno da je pravi i da slikam. Verujem da sam provalio, donekle
, slikanje te sam resio da podelim sa svima vama. Jos uvek nisam zadovoljan fotografijama pa ce ova muva biti na forumu, a ne u clancima.
Zamolio bi clanove, koji zele da komentarisu da komentarisu muvu, ali i same slike. Pohvale, a posebno kritike, bi mi dosta znacile. Iako ovo nije deo foruma za fotografiju, neka padaju i komentari na fotografije. Prvih nekoliko sam obradjivao u photoshopu i isao sam na auto adjustment color. Da li je bolje tako ili kao sto slike pri kraju nisu.....
Bilo kako bilo evo kako se muva radi, plus text.
osnovni konac: braon + spider web
udica: gamakatsu F 14 velicina 12
rep: isperci braon petla
rebra:crystal hair
telo: fly rite dubing golden olive
grudi: dubing od zecijeg uva
krila: polipropilen grao boje
noge:braon petao

Zamolio bi clanove, koji zele da komentarisu da komentarisu muvu, ali i same slike. Pohvale, a posebno kritike, bi mi dosta znacile. Iako ovo nije deo foruma za fotografiju, neka padaju i komentari na fotografije. Prvih nekoliko sam obradjivao u photoshopu i isao sam na auto adjustment color. Da li je bolje tako ili kao sto slike pri kraju nisu.....
Bilo kako bilo evo kako se muva radi, plus text.
osnovni konac: braon + spider web
udica: gamakatsu F 14 velicina 12
rep: isperci braon petla
rebra:crystal hair
telo: fly rite dubing golden olive
grudi: dubing od zecijeg uva
krila: polipropilen grao boje
noge:braon petao