Jos malo do otvora

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pa ja mastam o takvom pecaju......svuda okolo sneg a voda bistra ....sta je bolje za pozeleti....ja trenutno mogu da 'OTVORIM' samo prozor na stanu jer mi se pecanje ne nazire u naredna dva meseca :'( :'( :'( :'(....zato uzivajte i ne zakerajte puno :nowink: :nowink: :nowink:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Po svemu sudeci stojim iza toga da ce ako se nastavi ovakvo vreme vode biti katastrofa..Samo ta Moravica ispod Bovanskog jezera koja i istice iz njega moze da bude nesto malo bolja od ostalih voda,kazem malo bolja.Ukoliko sneg stane i krene otapanje ima jedan potocic koji ulazi u Moravicu i sliva se sa vrha okolnih brda.Crvenica je u pitanju,tako da ako,nema pecanja nikako... :p :p :p

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Kakav si ti Gringo ložač brate... ili sam ja velika paljevina  :D U svakom slučaju, ja odoh negde prvog trećeg.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Kakav si ti Gringo ložač brate... ili sam ja velika paljevina  :D U svakom slučaju, ja odoh negde prvog trećeg.

Oba :D Jbg tesko zabu u vodu oterati :D

Ako se "prolepsa" vreme nece me videti pastrmska voda za otvor. Gledam prognozu -1 do -7 u narednih 5 dana. De ces bolje  :) Jos da se odrzi do prvog a tad nula do plus 3 recimo  :naughty:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Odgovara da bude minus,nece se topiti sneg i bice ok voda-govorim o Moravici...........

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Ova tema bi trebala da promeni naslov, umesto "Još malo do otvora" u "Još malo sutra do otvora"  8)

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
48
Biće, biće.....samo neka sneg pada  :)

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
dnevne temperature su iznad nule tako da se stalno po malo topi a to moze da zamuti...i ja se slazem za ono malo sutra, bolje da odlozim nego da idem i da se nerviram... ;) ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ako me neka viša sila ne spreči idem 100% pa makar sekire padale  :hammer:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
  valja izaći taj dan, pa šta bude-bude.

ako ništa drugo onda malo druženja, rakijica, malo mahanja, poneka sitna...

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Meni se cini,blizi sam ANALNOM otvoru...... :D :D :D
Bela posast nemilice pada i sa svakom pahuljom koja padne imam sve vecu zelju za selidbom na Jamajku.....tesim se da ce Mart bar malo biti bolji sto se tice vremena.....

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Gringo odličan video !!!  :tbumb:  odo ja na Gradac ,bole me djoka što će da pada sneg i bude minus ...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ma ja ako udarim 1-2 prepečene ljute čim ustanem, ima da probudim Sebastiana, ako promašim sve radare usput  :D , da me vodi na neki potok da lovimo samo i isključivo kapitalke  :D

Vrh Dno