Jos malo do otvora

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
hvala hvala, nadam se na otovru sezone na mladu barem jednu od metra a sada dalje u potragu za velikim pajkicama.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Hvala  :) nadam se da ču imati ove sezone više izlazaka na salmonide nego prošle sezone  ::)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Evo nešto gledam kroz prozor... Intenzivno se roji BELA CDC JEDNODNEVKA na 16-tici :doh: :doh: :doh:
Nepogrešiv izbor za ceo mart 2011-te :smoke: :smoke: :smoke:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Seb tek sada sam pročitao tvoju reportažicu i da si napokon nabo mladuljka  :tbumb:  Čestitke !! odličan početak sezone  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Šone je napisao(la):
Seb tek sada sam pročitao tvoju reportažicu i da si napokon nabo mladuljka  :tbumb:  Čestitke !! odličan početak sezone  :tbumb:
Hvala :)
da, dolijala je :) konačno neka od par kilica...dve sezone u nazad sam bocnuo dve ali baš male da mi je bilo bezveze i slikati tako da njih nisam ni brojao. Tako da je ova stvarno prva. Ruku na srce svega par izlazaka sam imao na nju pa da bi očekivao neke ekstra rezultate več u prvim izlascima je malo previše kada je reč o toj ribi. Nadam se na jesen nekoj pravoj metrašici  ::), do tada ču da uradim neke nove verzije strimera koje ču joj ponuditi. Malo mi je krivo da je nisam ulovio kakvih 15tak dana ranije ali i ovako sam moram priznati baš zadovoljan  :D Nisam izašao u potrazi za njom, to je ono, nije ciljano. Ali opet zadovoljstvo mi je to da sam ulovio tu "crnu senku" koja je jurnula među ribice te se vratila u vir takvom brzinom da nisam znao o čemu je reč dok je nisam ulovio  :lol: iz drugog zabačaja  ;) :smoke:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Zanči 50% uspešnosti, dobar rezultat, izgleda da si namestio ruku  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Još jedared hvala. Mladičarima bi to bila možda smešna dimenzija ali ja sam baš zadovoljan :smoke:

Još nešto, ulovljena je čisto mušičarskom tehnikom ;) što uključuje: prave ff zabačaje, plasiranje i vođenje ;) i naravno pravilno uklopljen pribor. Par detalja ču još navesti pod temom mladica da više ovde ne oftopikujem  :hammer:

Vrh Dno