Jos neki hobi

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
auuu kakav lep diskus ,jel ti uspeju porasti u akvarijumu do prave veličine ?

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
HM hobi...pa da meni je hobi da idem na posao  :doh:,inace posao vatrogasca je manje vise opasan i manje vise zanimljiv  :whistle:,ali svakako da je musicarenje i ribolov odmah iza porodice,sve ostalo moze da saceka..... :yeswink:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
Tradicionalno, za novogodišnje i božićne praznike - Martići na vodi sa štapovima :D S leva na desno Tata sa pakom  Mića u crvenom (Launch) i u ćošku fotke visoki Vlada.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
Evo nas u punom sastavu:
Ivan, Vlada, Ja i Mića (..be ga sunce :D)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
Donesemo lopate za sneg, pa pre meča očistimo teren. Doduše razmišljamo da skupimo neku kintu i kupimo ovo  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Uh bre Martići,opaka ste ekipa!Ovog junošu sa tvoje desne strane si preslikao!

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Eto nije baba znala šta da radi pa si kupila kozu...
Pokraj 4 psa, mačke, 3 papagaja, par stotina tisuća glista uzeo sam da uzgajam crve brašnare i fobase...
Neznam samo kad ću da spavam a još da mašeeeeem, ima samo rukom da mašem ribičima.

Braasnar02.jpg

Fobas01.jpg

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
moj hobi je sviranje harmonike :) nekad sam svirao i violinu al sad samo jos kupi prah gore na ormari :p inace volim biciklo i po koji voblercic da napravim

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Moj hobi su psi....imam vec oko osam meseci stene AST i odusevljen sam njime.Kako sad ulazi u period kad bi trebalo ozbiljno poraditi sa njim,sve vise vremena posvecujem ozbiljnijoj dresuri.....tvrdoglav je,ali je naisao na sebi slicnog,pa na kraju ispadne poslusno pseto....:D

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
:tbumb:
Evo nas dvojice. Veceras sam napravio sh od pertle i lovio ga po kuci  :D. Kakvo je vreme, ima da simuliramo pecanje jos dva meseca. P.S. otvaram temu, strimeri za AST-a 

Prilozi

• ares.jpg
    ares.jpg
    253,6 KB · Pregleda: 149

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Jovanca,prelep pas!takvog ASTa sam jurio dugo i lik nije hteo da ga proda,na kraju kaparisao mog Marleya,koji je zut kao dukat i ne kajem se......zna da me iznervira kao niko ali obozavam tu dzukelu! :D

Vrh Dno