Jovan Memedovic

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ja ga gledao pre neki dan kako se kotrlja niz neku livadu u Tirolu :D :doh:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Verovatno uziva u tome,mozda covek otkrio nesto novo kao po obicaju...
Od njega coveka nista ne treba iznanaditi

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Iz pouzdanih izvora sam cuo da je Blaf sve svoje velike ribe na Drini HVATAO NOCU,ne znam koliko je pouzdan i podatak da je preparirane mladice prodavao Italijanima i Svajcarcima,ne bih da gresim dusu. Ovo mi je rekao covek koji je  organizator prvog prvenstva u varalicarenju mladice na Drini.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
zvezdan je napisao(la):
Iz pouzdanih izvora sam cuo da je Blaf sve svoje velike ribe na Drini HVATAO NOCU,ne znam koliko je pouzdan i podatak da je preparirane mladice prodavao Italijanima i Svajcarcima,ne bih da gresim dusu. Ovo mi je rekao covek koji je  organizator prvog prvenstva u varalicarenju mladice na Drini.

Ne greši dušu na osnovu tuđih priča. Potraži ga na Drini i reći će ti sve - i kako je bilo i kako je sada. Ako budeš imao sreće da ga upoznaš puno toga će ti se razjasniti!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Druze za ovakav info, u slucaju da gresis napravio bi pometnju u glavama ljudi koji neznaju licno doticnu osobu. Zato je bolje lepo proveriti. Ovako prezentovati mislim da nije OK. Tebi pozdrav i neshvataj ovo nista lose vise kao neku kostataciju sa moje tacke gledista. Dobro dosao.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ako je nekog moj komentar u vezi Blafa doveo u zabludu,ja mu se najponiznije izvinjavam.Nisam zeleo da diskreditujem Blafa,pogotovu sto su moja najranija saznanja vezana za njegove tekstove koji su izlazili u riboreviji i bistru.S'obzirom da sam iz Kladova, i da ovde nikad niko nije hvatao ribu na klasican musicarac,puno osnovnog materijala sam pokupio upravo iz Blafovih tekstova iz davnih brojeva gorepomenutih casopisa.Ja mu se ovim putem neposredno izvinjavam,i svim njegovim prijateljima,koje je moj prethodni komentar dotakao.A moju prethodnu  gresku pripisite  blagoj euforiji koju je jedan usamljeni musicar sa nemusicarskog podneblja osetio dolaskom na ovo mesto prvi put.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Pozdrav Zvezdane i dobro nam dosao. Nema potrebe da se izvinjavas jer coveka nisi prozvao vec si samo rekao sta si cuo. Opusti se i uzivaj na sajtu ;) Pocni da prelistavas teme mozda naletis na nesto sta te zanima.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Nije valjda da si usamljeni musicar. Predstavi nam terene koje posecujes i koje su najatraktivnije ribe u tvom kraju pa da te posecujemo. Pozdrav

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
@ Zvezdan - I ja sam pre 10-tak godina u Pančevu bio usamljen - sada nas je mnogo više :)
Predlažem ti da zaraziš bar još 1-2 najbolja drugara sa pecanja da bi uvek imao sa kim da ideš u ribolov! To je najbolji način. Najbolje pođi od kumova!!!! Oni su extra materijal (iz mog iskustva) :D
Hvala za izuzetno korektno izvinjenje, retko na ovim forumima - a "rekla-kazala" svuda kolko voliš! Ako prolaziš kroz Pančevo na putu za Bgd javi se!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Umalo da zaboravim. Proprati sada ovaj dolazeci period bice dosta otvaranja sezona na pastrmku i stuku kao i druzenja pa se brze bolje prikljucuj. Drustva na pretek. :bye:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ljudi hvala,medjutim,posto sam pre desetak dana postao tata po drugi put,ove godine moram da propustim pocetak sezone.sutra cu da napisem jedan kratki neformalni tekst o Kladovskim terenima,a moram i da uhvatim ortaka da mi pokaze kako se postavljaju fotografije.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Cestitamo pa odmah i sledece. I kako ti je bistro u braku neka bude i na vodi.  :tbumb:

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Ja sam jedno mesec dana boravio u Kladovu,leta 2003 i obisao sam teren ispod Djerdapa 1  gde sam video par rauba nejverovatnije bucova o kome sam posle slusao price da kad proradi zna da bude ludnica, pa zato mislim da bi musicarenje na Dunavu bilo najpre na ovu ribu.Na nesrecu nisam imao stap kod sebe (musicarski) izasao sam jednom  na vodu sa nekim improvizovanim sistemom ali  :'(
Zivo me zanima dali bi bucov mogao da se musicari sa obale na tom ili nekim drugim terenima?

Vrh Dno