Jungle Cock - selektovana pera.

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
244
Prota je pokupio sve kesice🤓
Ali ako nekom treba mozemo da ocerupamo ovo sedlo.
Pisite na +381638134596 Viber/WhatsApp

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
116
Mare nije isto, provereno. Kad odpadne pero od udaraca i riba jer je krto i nemoguce je napraviti da traje dugo, nece riba da pogleda, a stavis bilo sta drugo, stavlao sam i pero iz vrata fazana koje lici kad se impregnira na jungle cock i nece, stavis orginal uhvatis. Neverovatno ali tako je!!!

Ovo je letnja ili jesenja musica, zato se pravi na malim udicama 16 i 18. To je ona muva kad nista nece ovo pokupi. Malo je to za kamenjarku, pre lici na neki midge ili bas sitnog caddisa, a moje misljenje je da je u pitanju atractor, kao sto je hot but.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.009
realno nisam nikad pecao lipljena na ovu muhu tako da direktan komentar o lovnosti i nijansama zašto je lovnija od neke druge recimo gnata ne mogu da dam.
Ali pouzdano znam da ove sitne nijanse nečega na muhi znaju da budu odlučujuće hoće li se u danu kad riba radi uloviti 30 ili 10 riba na istom mjestu.
Jer da to nije tako svi bi pravili jednobojne muhe od istih materijala i na isti način i mi ne bi imali o čemu puno da palmudimo.
Lp,
Silvio

easyrider_

Full member
Učlanjen(a)
25.07.2007.
Broj reagovanja
678
Za pero ili konkretnu muvu "nisam skolovala", al sam prija 3 dana vidio mnogo malih kamenjarki koje su bas te velicine 16-18ka udica... a mozda sam se i prevario da su kamenjarke... ali su imale sve odlike iste...

Vrh Dno