Juniors

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Danas smo ja i moj Jr bili na Jokinom Vrelu , mala barica sa puno pastrmki i kafanicom , inace ja mom sinu ne dam stap ne vodim ga na pecanje i ne teram ga da bude drugi ja ali genetika je chudo i rekao sam kad mi prvi put bude ukrao stap (ko sto sam ja mom ćaletua)i zbrisao na pecanje dobija komplentan pribor za musicarenje, ali naravno on to ne zna! Posto je on veliki fudbalski manijak a o od skoro i teniski (sto li?) za sad nam je lepo ja nemam troshak a on ima fudbal i teniski reket. Medjutim kaze on danas : Daj mi stap ! Ja mu dam a ono loop do loopa svi tanki ko ispod prese ja zimuo , samo mu kazem skrati konac nemoj da si paljevina ko tvoj ćale! I evo slika hiljadu reči govori....

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
auu alal mu vera! :) Malisha baca ko da mu Doug Swisher tatko ;)
Osecam da ce posle prvog izlaska na neku ozbiljnu vodu da pocne da ti krade stap. Vodi sinka na neki lep revir ili na neku bogatiju reku da oseti ribu na stapu i ima da batali tenis!
U svakom slucaju cestitke tata Igoru za ovakvog malog viteza! ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Predivno! Ima dar :yeswink:. Vidi se da baca sa osečajem. Predivan loop.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
E pa Igore, sad možeš u penziju. I to odma. :tbumb:

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Svaka cast za klinca!  ;)

Ja sam se iznenadio da ima pastrmki tu? Mislio sam da ima samo sarana... Inace prelepo je mesto. Uvek kad idem za Priboj pogledam na jezerce.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Geni su geni. Ali i domace vaspitanje se vidi. Ovako pocinje i veze ih zauvek. Drugom prilikom naci cu svog juniora i pohvaliti se, mada on trenutno trosi pubertet, ali opet ce mu voda zazuboriti u usima.
E ako sam siguran da sam nesto dobro ostavio svom junioru, to je ljubav prema musicarenju i mogucnost da ceo zivot provede musicareci, a ne kao ja, njegovu drugu polovinu.

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Mislio sam da se ne hvalim ali ,pogledajte mozda nesto i naucite, ja jesam.

http://www.youtube.com/watch?v=8UyWI0Ow5mc

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Za mene kao pocetnika vrlo zanimljiv snimak,stvarno se ima sta nauciti...
Svaka cast  :tbumb:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
Odlično baca najmlađi član foruma. :tbumb: Mislim da je vreme za prvi post. :yeswink:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Otvaraj mu account da dobije 5+ i jos toliko plusica. Lep primer naslednistva.  :tbumb:

Vrh Dno