Kabl iznad mosta preko Kutinske reke

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ja mastovitijeg coveka ne videh dugo, mix, ti bi trebao da se bavis pisanjem, zanr- erotsko musicarenje

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Oholi sve je istina. Bio sam na partyju i jeo klenove koje su selci pobili strujom. Slušala se dobra muzika

[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/CF21Ja8CmgI[/flash]

a bilo je dobrih i buckastih seljančica. Svi su bili obžderani od sitnih klenova i oblokani od džibre i vina. Čak sam i ja (antialkoholičar i antipušač) šljokao i pušio "Moravu" u zagrljaju jedne masne tetke. Posle je nekoliko najhrabrijih produžilo kabl do obližnje Nišave gde su strujom pobili dve tone skobalja. Ribe su očišćene i čekaju da goste sa prvog okupljanja prođe mamurluk. Večeras prave mega-party. Dolaze i ugledni gosti iz gradske vlasti, pa čak i neki članovi vlade. Pozivam sve prave mušičare i sportske ribolovce da dođu na ovaj pir. Biće ludo i nezaboravno :drunk: :pijani:.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Zaboravio si da napomenes da svi musicari koji dodju na party moraju da nose tanga gacice i vestacke sise (za koje ce da ih vataju strujarosi sa Kutinske reke  :D). Tebi i pomenutom Lucky-ju zelim lep provod (ja sam zauzet pa  ne mogu da dodjem).

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Tačno je da među mušičarima ima sve više pedera koji to ne skrivaju, ali Toni, na strujaroškom partyju ne sme niko da prijavljuje da je mušičar, jer među domaćinima vlada uverenje da su im mušičari ozbiljni konkurenti u izlovu klenčića.
Dakle, ako dođe neki gay iz redova mušičara, bolje će proći ako otkrije svoje seksualno nego ribolovačko opredeljenje.

Nego, gledam nešto ove momke kako zabacuju kabl u Kutinsku reku i moram priznati da i nije lako. Među njima su se pojavili čak i neki posebno vešti bacači. WIRE CASTING je sličan fly castingu, jer se primenjuje DOUBLE HAUL i ROLL CAST. Čak su momci počeli da oblikuju kabl, čas kao DT, čas kao WF. ???

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
:D :D :D
pokvarena masta i prljave strasti, izgleda da ti je bora corba ukrao ime albuma

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Budite ozbiljni. Kablovi pored reke uopšte nisu tema za sprdanje. Brisanje sledi...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Da li još neko broji koliko puta je ovaj most odnela reka?

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
To će Bane Banana d'izgradi preko noći, čim ga puste iz ćorke.

https://www.youtube.com/watch?v=Y6EkvJffoc0

Vrh Dno