Kako/zasto se lomi stap?

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Gogo je napisao(la):
OSX je napisao(la):
super, ali onda to napisite na radnjama.. npr:

MI SAMO PRODAJEMO, ZA SVE OSTALO NISMO ODGOVORNI!! AKO OD NAS KUPITE NESTO STO NEVALJA, SALJITE TO U BIJELI SVIJET. SAMI!

Vidiš kako si ipak na kraju shvatio,  :D :bleh: šala šala, žalosno no istinito jer iza trgovca ne stoje uvijek dobavljači, pa il će iz svog džepa  :hammer: ili može da  :smoke: ili kupac može da  :smoke: , a dobavljač će na to samo da  :whistle:

Nisam htio biti vulgaran, mada je za "pušenje" bilo prikladnije  :suck:

OSX

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2007.
Broj reagovanja
0
da ne listam unazad, jesi li ti simpsone poredio ovu nasu pricu sa televizorima??? ako kupis npr golfa, hoces li ga slati u njemacku na servis??? I ko je govorio o zamjeni citavog stapa, starog 10 godina??? Ja navodim na svoju vodenicu bez potrebe?? ? Pa na ciju cu?? Travarovu?? Tvoju? Bilo kog drugog prodavca?? Moj je stap prije nego sto je pukao bio star par mjeseci.. nije apsolutno nigdje ogreban... i nigdje se ne mijenja citav stap nego osteceni dio... Ja ni od koga ne ocekujem da mi zamijeni citav stap, niti da mi da nesto drugo!!! samo osteceni dio... a to ne bi trebalo biti tesko, osobito ne kod ovih jeftinijih stapova.... pa ako nemozes da imas par stapova u rezervi, nemoras radnju ni da otvaras...ili, kad nesto prodas, fino kazes, garancije nema... (ali tako se uglavnom prodaje roba koja je "spala s kamiona"....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
OSX je napisao(la):
da ne listam unazad, jesi li ti simpsone poredio ovu nasu pricu sa televizorima??? ako kupis npr golfa, hoces li ga slati u njemacku na servis??? I ko je govorio o zamjeni citavog stapa, starog 10 godina??? Ja navodim na svoju vodenicu bez potrebe?? ? Pa na ciju cu?? Travarovu?? Tvoju? Bilo kog drugog prodavca?? Moj je stap prije nego sto je pukao bio star par mjeseci.. nije apsolutno nigdje ogreban... i nigdje se ne mijenja citav stap nego osteceni dio... Ja ni od koga ne ocekujem da mi zamijeni citav stap, niti da mi da nesto drugo!!! samo osteceni dio... a to ne bi trebalo biti tesko, osobito ne kod ovih jeftinijih stapova.... pa ako nemozes da imas par stapova u rezervi, nemoras radnju ni da otvaras...ili, kad nesto prodas, fino kazes, garancije nema... (ali tako se uglavnom prodaje roba koja je "spala s kamiona"....

OSX bez potrebe izmisljas. Golfa ne saljes u Nemacku ali ne saljes ni prodavcu od kog si kupio vec u ovlascen servis, kog je ovlastio PROIZVODJAC a ne trgovac.
Ja nemam mogucnost da kupim delove stapa da bi ih drzao na lageru vec samo gotove stapove i na pamet mi ne pada da im mesam delove jer se to ne radi. Zasto da imam par stapova u rezervi kada se vec slazes da ne treba traziti nov stap za koriscen. Zasto uopste da nekome brojis lager?
Ali vec u sledecoj recenici si rekao da je tvoj stap kao nov (iako nije) pa je moglo da se progleda kroz prste???
Nekako ipak mislim da ti taj stap nisi kupio zbog Rankovih lepih ociju vec sto ti je bio povoljniji nego da si se da si se drndao i narucivao iz inostranstva. A samo mi nije jasno? Zasto bi ti pristao na iste uslove i kupio stap od nekoga na internetu (kako si vec rekao) a ne ovde od domaceg trgovca? Sta je to onda po sredi? Inat, razmazenost,...?

OSX

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2007.
Broj reagovanja
0
ama cijena naravno... kakav inat?? da je ikakav inat u pitanju, mislis da bi ja iz sarajeva kupovao bilo sta iz srbije?? razmazenost?? pa to mozda ima nekog smisla, eBay jeste na neki nacin razmazio ljude.. fino ti uz robu posalju npr katalog ostalih stvari koje prodaju (ili obicni spisak stvari).. pa te lijepo pitaju treba li ti jos nesto...pa onda kupis i ono sto ti nije nuzno.. i sve raznorazne americke, uk i ostale radnje na internetu.. kupio sam ga zbog toga sto su ga mnogi hvalili.. zbog toga sto sam mislio da ce brze da dodje iz srbije nego iz amerike (na zalost nije tacno).. nisam ocekivao da mi niko gleda kroz prste, niti zamijeni citav stap.. ne bi cak ocekivao da mi nista zamijeni, da mi nije receno da je garancija 3 godine... A zasto bi ti trebao da imas rezervnih dijelova?? mogu da ti odgovorim samo za sebe, ja bi onda puno radije kupio od tebe nego iz amerike, ili od bilo koga drugog... jednostavno...ne zelim ja da ikome brojim lager, ali lijepo bi bilo, nadam se da ces se s tim sloziti da zbog puknutog stapa ne propadne sezona.. neko mozda nemoze da si priusti drugi...ali dobro, ti si prodavac, ja kupac, normalno je da nam ne odgovaraju iste stvari..  a za golfa jesam malo karikirao, sto se odmah ljutis, ali ovlasteni servis ce da naruci dijelove, ne ja (ako je auto jos pod garancijom)...

OSX

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2007.
Broj reagovanja
0
a sad stvarno, mozda da obrisemo ili bar prebacimo ove zadnje postove na novu temu... ovo je ipak, "kako se lomi stap""

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
OSX je napisao(la):
ama cijena naravno... kakav inat?? da je ikakav inat u pitanju, mislis da bi ja iz sarajeva kupovao bilo sta iz srbije?? razmazenost?? pa to mozda ima nekog smisla, eBay jeste na neki nacin razmazio ljude.. fino ti uz robu posalju npr katalog ostalih stvari koje prodaju (ili obicni spisak stvari).. pa te lijepo pitaju treba li ti jos nesto...pa onda kupis i ono sto ti nije nuzno.. i sve raznorazne americke, uk i ostale radnje na internetu.. kupio sam ga zbog toga sto su ga mnogi hvalili.. zbog toga sto sam mislio da ce brze da dodje iz srbije nego iz amerike (na zalost nije tacno).. nisam ocekivao da mi niko gleda kroz prste, niti zamijeni citav stap.. ne bi cak ocekivao da mi nista zamijeni, da mi nije receno da je garancija 3 godine... A zasto bi ti trebao da imas rezervnih dijelova?? mogu da ti odgovorim samo za sebe, ja bi onda puno radije kupio od tebe nego iz amerike, ili od bilo koga drugog... jednostavno...ne zelim ja da ikome brojim lager, ali lijepo bi bilo, nadam se da ces se s tim sloziti da zbog puknutog stapa ne propadne sezona.. neko mozda nemoze da si priusti drugi...ali dobro, ti si prodavac, ja kupac, normalno je da nam ne odgovaraju iste stvari..  a za golfa jesam malo karikirao, sto se odmah ljutis, ali ovlasteni servis ce da naruci dijelove, ne ja (ako je auto jos pod garancijom)...

Zato ja imam plan za dva-tri demo stapa pa brate kada se nesto tako desi dobijes drugi na revers dok se ne vrati tvoj popravljen ili zamenjenog dela. Nije to preveliki trosak ni meni ni tebi a ja ipak verujem da je zadovoljna musterija, najbolja musterija. Samo ja sam tek poceo pa mi je vazan svaki dinar (iako jos ni jedan dinar vajde nisam imao), koji ulazem u robu. Polako samo a Simpson uvodi revoluciju na nasim prostorima :D

OSX

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2007.
Broj reagovanja
0
Po meni je to odlicna ideja... svaka cast...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ovo prakticiram (davanjem štapova i rola u zamjenu), već sam više puta dao svoj pribor dok se ljudima ne popravi, naravno da to nije pravilo, al ponekad kad procjenim da mogu i da će mi oprema ostati čitava i uradim.

rakun

Junior member
Učlanjen(a)
03.06.2008.
Broj reagovanja
0
Ljudi pomagajte.
Prošle godine sam kupio GRXi u trgovini u Splitu. Kada sam pitao za garanciju oni su rekli da nema nikakvih problema da samo donesem garantni list i slomljenu sekciju, moje je samo da platim poštarinu. Nakon pola godine plutana ručka je popustila i počela da se okreće, kada sam otišao u Split trgovina (Orada) je zatvorena i sada nemam kome da se obratim. Ne znam ima li u BiH možda neka trgovina preko koje da pošaljem,ili da pošaljem sam (na koji način), zalijepim sam (to bih radije izbjegao)????

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Prvo, nije lom u pitanju pa smatram da nema potrebe da saljes stap.Vece troskove ces imati za postarinu nego da ti taj problem sredi neki domaci majstor (ako te vec mrzi da se sam zezas). Ako si bas zapeo da ga posaljes, mislim da je procedura opisana u temi >>dozivotna garancija...<<

rakun

Junior member
Učlanjen(a)
03.06.2008.
Broj reagovanja
0
TnX....
Sa kojim bi ljepilom najbolje bilo zalijepiti ručku. Ako ga ne pošaljem. Bojim se da je epoxy prekrut, koristim ga samo za mušice...Možda neko drugo?

Vrh Dno