Kape,sesiri,kacketi...

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Da li nosite u ribolovu nesto od ovoga?

Ja letos po vrucinama nenormalnim sam nosio sesir. Najobicniji kineski (valjda), "izvezen od brezovog pruca".  :lol:  Nije mi potreban nikakav skuplji, sminkerski jer ovo mi je za ribolov odlicno. Ne marim za njega ako ga pocepam negde,isprljam ili bucnem u neki vir. :doh:

Ajde da vidimo vase adute...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Za leto kacket, a od prosle godine i slamnati sesir :tbumb:
Za ladnije doba godine neki deblji kacket ili sesir. A za zimu snowboarderska kapa (ima kljun kao kacket, ali je materijal kao zimska kapa). ::)

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
NIKAD KACKET!!!!!!!!!!!!
Za leto je ubedjljivo najboji sesir od supplexa, za prolece i jesen mozes nesto kao  voskirani pamuk(kao oni u reci uspomena) a za zimu poslusaj 100-kin savet.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja nosim kačket. Bez njega bih se veoma neprijatno osećao, pa, za svaki slučaj, nosim još jedan, rezervni, u kolima ili u zadnjem džepu prsluka.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Uuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa kacket!
Dobices od mene Randjo jedan kacket Americke avijacije(original).Pristace ti uz imidz!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Šešir FTW :yeswink:

Columbia
cduckkey.jpg

A mnogo mi se dopadaju i neki "šminkerski" samo nikako da nađem neki da mi paše, lepo stoji. Inače ovaj kojega sada nosim (tog na slici) mi pokriva večinu mojih potreba. Pre sam nosio i kačket ali šešir mi se pokazao kao adekvatniji. Za zimu, naravno adekvatna zimska kapa ali postoje i zimski šeširi.

Evo u cabelasu imaju jedan solidan izbor http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/index/index-display.jsp?id=cat150011&cmCat=031707_headwear-search_redir

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
i951230sn01a.jpg

E da mi je ova za zimu... :drool:

Ma moze se koristiti ova obicna kapa za zimski period, nije problem veliki. Mada zimi sto toplije to bolje.

Meni za leto je sesir nezamenljiv. Uzivam nosuci ga. Lagan,dosta stiti od sunca...necete verovati popravlja mi raspolozenje. :)

Mix, je l' ti koristis neki kacket sa reklamnim natpisom? :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
gringo je napisao(la):
Uuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa kacket!
Dobices od mene Randjo jedan kacket Americke avijacije(original).Pristace ti uz imidz!

Jel' da izgleda vise k'o Kelly McGillis u Top Gun-u? :D

Sesir korisitim za period prolece-jesen, zimi ne pecam, ali ako idem na teren nosim obicnu vunenu kapu i ako treba kapuljacu preko nje. Ali zato i postoji vremenska prognoza, da ne izigravam pseto na vremenu iz poslovice.
Sesir je platneni, polu-nepromociv (u odnosu na jacinu pljuska), bio maslinast, sad je washed-stone boje, ali je neprejebiv. Deluje kao kineska roba, ali je dobar. Malo podseca na onaj Sebastianov.
Pored toga sto je ugodan, lagan i stiti glavu i vrat od sunca, odlican je za probijanje kroz zbunje i sikaru: u sta obodom udarim, tuda ne prolazim - tako sam vise puta izbegao da ostanem bez ociju gledajuci kuda hodam.
A neki maslinasti Stetson kao iz Cabela's-a ... Bice jednom, valjda...

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Jos uvek ne mogu da nadjem sesir koji bi zadovoljio moje potrebe za leto. Uglavnom nosim kacket, pa i zimi. Za zimu imam onu malu zimsku kapu sto se razvlaci (kurtonka :D) pa onda preko nje nosim kacket.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Meni su oduvek bili veoma smešni mušičari sa šeširićima. :D Ne znam zašto.  ???

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
[/quote]

[/quote]

Peđo,kupi dva pa da nam se obojici Mix smije.To mi je želja skoro najveća.U jebenoj Njemačkoj,centralnoj,ne mogu da nađem pristojnu prodavnicu mušičarske opreme.Al mi je u decembru u planu put na holandsku granicu,a tamo ih ima.Ako nađem,kupujem dva.Moja glava je mjera,Peđa,pa šta ti Bog da.

Inače nosim Orvisov kačket,dok ne nađem Stetsona,i više sam nego zadovoljan.Napravljen je od mikrofibera i radi posao,tj,kupi znoj ljeti.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Dok mušičarim nosim kačket neutralnih, prirodnih boja na kome piše LET'S ENJOY FISHING  :D, inače poklon od kuma. On zadovoljava sve praktične zahteve u toplijem delu godine. Zimi koristim crnu vunenu kapu koju su,  svojevremeno, neki čudni likovi sa naših ulica prozvali "gilipterka"  :D.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
[/quote]
Peđo,kupi dva pa da nam se obojici Mix smije.To mi je želja skoro najveća.U jebenoj Njemačkoj,centralnoj,ne mogu da nađem pristojnu prodavnicu mušičarske opreme.Al mi je u decembru u planu put na holandsku granicu,a tamo ih ima.Ako nađem,kupujem dva.Moja glava je mjera,Peđa,pa šta ti Bog da.
[/quote]

:D :D :D :D
Jedva cekam da mu vidim taj duplo kiseli osmeh kad se pojavimo sa Stetsonima, ko fly fishing Blues Brothers  :hammer: :hammer: :hammer:

Ako se vidimo na druzenju u Galovici do tvog odlaska, mora da se kucnemo glavama, da vidimo cija je veca!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Da zaboravih da napomenem. Za ovako neko vreme kao prethodnih dana (izmedju 0 i 10oC) nosim ADIDAS sesir. Kupio sam ga pre 3 godine za 300din u adidasovoj radnji i kad bih nasao sad isti takav platio bih ga i 5 puta vise majke mi. Eventualno ako je vetrovito navucem i kapuljacu preko posto ne pokriva usi bas ko zimska kapa. Kod ovog sesira je super stvar sto je od nekog materijala koji izgleda kao zimska kapa (kao da je strikan), a od pamuka je i ne znojim se previse kad ga nosim. Ako neko vidi negde vaki seseir nek dojavi. ;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
sebastian je napisao(la):
Šešir FTW :yeswink:

Columbia
cduckkey.jpg

A mnogo mi se dopadaju i neki "šminkerski" samo nikako da nađem neki da mi paše, lepo stoji. Inače ovaj kojega sada nosim (tog na slici) mi pokriva večinu mojih potreba.
Pazi Seb i ja nosim ovaj isti!!! Čestitam ti na izboru :D :D :D
Imam i par kačketa koje nosim kada se probijam kroz gustiš (Mlava,...) jer mi čuvaju oči od granja!!!
P.S. Ne napisah obrazloženje - čuva mi i vrat od jakog sunca po Drini leti, a i kada ide sunce sa strane ja samo nakrivim taj deo šešira!!!

Vrh Dno