Kape,sesiri,kacketi...

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Uffff.... sesiri, kacketi, kape.... jebote, a 'di su carape??? :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja redovno obujem zimske i preko njih još vunene  :D ...eto nas malo i u off topic

što se tiče stetsonovih šešira i ja gledam da se dokopam jednog.  :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Ili su blizu mene, ili daleko (vidi na kraju).
U hladnijem periodu i pri visokom vodostaju, kad treba dugo stajati u hladnoj vodi u kombinezonu, iz zdravstvenih razloga kad su mi nogice u pitanju (i ono izmedju njih), nista ne prepustam slucaju, pa se obuvam npr. ovako:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard-item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A&_DAV=MainCatcat20431-cat20618_TGP&id=0016404811788a&navCount=1&podId=0016404&parentId=cat20618&masterpathid=&navAction=push&catalogCode=XH&rid=&parentType=index&indexId=cat20618
ili SCIERRA carape (nema ih vise na sajtu).
Mada leti, kad nije previse frka za hladnocu i kad se retko gazi preko kolenaca, nosim mekane turske vunene dokolenice i Tiger hip boots (nema linka u Cabela's-u).
E tad, da odgovorim Sjekloci, na kraju pecanja su daleeeeeko od mene (u gepeku)! :hammer:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
I ja koristim najdeblje Cabelasove carape koje sam uzeo na preporuku Vladana(OSH).Mada ih jos nisam ozbiljno testirao to je uradio Kuzma na Ribniku pa bi on mogao da svoj komentar.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Definitivno tragam za kapom nesto malo lepseg i boljeg dizajna sa nekim musicarskim logo-om,mislim da je to itekako potrebno posebno imajuci u vidu da nas po prognozi ceka vrelo leto....

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
Ima li netko iskustva sa kapama ili šeširima od goretex-a? Sviđa mi se ideja da nema znojenja ispod, što mi je problem kod "običnih" kapa.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
tomasini je napisao(la):
Ima li netko iskustva sa kapama ili šeširima od goretex-a? Sviđa mi se ideja da nema znojenja ispod, što mi je problem kod "običnih" kapa.

Tomasini, znojenja ima uvek! Razlika je samo sto goretex jednosmerna membrana "odvodi" temperaturu tela i ne dozvoljava da se znoj dugo zadrzava, u ovom slucaju na glavi. Sa druge strane ista membrana ne dozvoljava da pokisnes. Kape i sesiri od takvih materijala su obicno lagani i vrlo prijatni za nosenje.

Vrh Dno