Keeper

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Aco mnoge jake firme imaju proizvodne linije u lini koreji tajvanu tajlandu africi tunguziji :) i ko ti ga zna gde, gde je jeftina radna znaga. Simms sam samo pomenuo kao zvucno ime iz sveta ribolova.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
100% je tako I SIMMS mnoge svoje stvari radi u kini dok je samo po nesto MADE IN U.S.A. I to sa ponosom dobro naznace  ;)

Zadnjih nekoliko godina kinezi rade mnogo kvalitetnije jer moraju zadovoljiti standard npr. VISIONa, GREYSa idr. Sada je vec mnogo njihovih proizvoda na veoma visokoj zavidnoj kvaliteti. Ali, ako mi je ikako moguce pre cu uzeti nesto MADE IN GERMANY ili MADE IN USA (posebno ako pored imam I dobru garanciju I financijski mogu to da si priustim).

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Mada koliko sam ja upoznat KEEPER je marka ali je samo distribuira i prodaje VISION.
Nigde na bilo koji proizvod KEEPER ne mozes naci da pise VISION.

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
eko je napisao(la):
Mada koliko sam ja upoznat KEEPER je marka ali je samo distribuira i prodaje VISION.
Nigde na bilo koji proizvod KEEPER ne mozes naci da pise VISION.
Verovatno si u pravu vidis o tome nisam razmisljao, to je mozda i razlog sto na vision - ovom sajtu nema ovog stapa.:-[

Послато са ST25i користећи Тапаток 2

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Tako je.  Keeper je pridodata marka, firma vision kuci, kupljena ili sta vec. Nesto slicno kao sto jedan gazda poseduje sage-rio-redington

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jbg vecina stvrai se radi u Kini zato sam se ja odlucio za made in Serbia CTS+MG servis :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sta je made in serbia na tvom stapu?  eto dobre ideje  :tbumb: mogao bi neko da pocne kod nas sa izradom stapova pa da imamo domacu marku  :D

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
sta je made in serbia na tvom stapu?  eto dobre ideje  :tbumb: mogao bi neko da pocne kod nas sa izradom stapova pa da imamo domacu marku  :D
Pa zar nije Djole poceo sa proizvodnjom stapova?
http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=5252.0

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
djole je poceo sa pakovanjem stapova od uvoznih komponenti .  :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bitno je da je navezan ovde xaxaaxxaaxxa..kad oni mogu nama ajvar da ukradu mozemo i mi drugima blank axxaaxxa

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Inace nisam mogao da izdrzim a da ne kupim pomenuti stap... Uzeo sam ovu 8-icu, 2,7m i u istom paketu kanap Big Daddy intermediu 8-9, mogu reci da sam zadovoljan... Krstio sam ga na Jocinom jezeru, odlicno se pokazao i stap i kanap pri zabacivanju velikih strimera po poprilicnom vetru...

Inace na njemu ne pise nigde vision vec samo keeper, jer je to neka vision-ova podfirma ili tako neka prica koja je pomenuta u prethodnim postovima...

Sve u svemu, po meni, za te pare odlican stap...

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
smoker13 je napisao(la):
Inace nisam mogao da izdrzim a da ne kupim pomenuti stap... Uzeo sam ovu 8-icu, 2,7m i u istom paketu kanap Big Daddy intermediu 8-9, mogu reci da sam zadovoljan... Krstio sam ga na Jocinom jezeru, odlicno se pokazao i stap i kanap pri zabacivanju velikih strimera po poprilicnom vetru...

Inace na njemu ne pise nigde vision vec samo keeper, jer je to neka vision-ova podfirma ili tako neka prica koja je pomenuta u prethodnim postovima...

Sve u svemu, po meni, za te pare odlican stap...
Druze kako ti se pokazao kanap meni bi trebala devetka?
Gde si ga kupio i po kojoj ceni?

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Sa kanapom sam veoma zadovoljan... Kupio sam ga kod Travara u NSu isti dan kad i stap... Mislim da je bio oko 4300 din... Na kutiji od kanapa pise AFTMA 8-9, tako da ti treba isti... Ovaj sto sam ja kupio bio je zadnji, imao sam srece jer je bio ostao taj jedan, ne znam da li ima jos... proveri na ovom sajtu  http://www.travarfishing.com/

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
smoker13 je napisao(la):
Sa kanapom sam veoma zadovoljan... Kupio sam ga kod Travara u NSu isti dan kad i stap... Mislim da je bio oko 4300 din... Na kutiji od kanapa pise AFTMA 8-9, tako da ti treba isti... Ovaj sto sam ja kupio bio je zadnji, imao sam srece jer je bio ostao taj jedan, ne znam da li ima jos... proveri na ovom sajtu  http://www.travarfishing.com/
Hvala ti mada sam cuo da travar vise nije zastupnik visiona vec euro fish Cacak videcu tamo.
Poz...

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
U pravu si, tako mi je rekao i radnik iz radnje... Kaze da treba da pocnu da saradjuju sa Orvisom, mada, kako sam cuo da kupci sa Travarom nisu bili najzadovoljniji sto se tice reklamacija, kako ce sa Orvisom ici nemam pojma... Pozz

Vrh Dno