Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Broj reagovanja
0
koji ste vi pacenici  :mad: ,sta se bre pravite svi kao satro fini,sto se kaze "OD VAS POSTENE MI KURVE NE STIZEMO NA RED" UDICOM JOS NIKO NIJE IZLOVIO RIBU,DOBRO SE ZNA CIME SE RIBA UNISTAVA. :-X

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Dase okrenemo malo temi,a ona je klen 2011

Prilozi

• klen 1.jpg
    klen 1.jpg
    13,7 KB · Pregleda: 170
  • IMG0681A.jpg
    IMG0681A.jpg
    19,2 KB · Pregleda: 173

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
nikola nije lepo da ovako reagujes  :nowink: ti imas svoj stav i misljenje ali isto tako i drugi imaju svoje . kako ocekujes da te drugi postuju ako ti to isto ne radis prema njima ?
mozda i ja musicarim klena u lovostaju i vracam ga ? mozda i gomila clanova radi to isto ? zasto imas potrebu da se exponiras ? pecaj i uzivaj  :yeswink:

Učlanjen(a)
13.04.2011.
Broj reagovanja
0
pa to sam hteo da cujem,a ne "nama se klen ne kaci na udicu" i mi smo"PRAVI MUSICARI",ja ponavljam po hiljaditi put da ribu pustam uvek-bio lovostaj ili ne.

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Nikola trebao bi se vratit na moje predjasnje komentare,paces videt dasam u vise navrata ponavljao,da ja lovim klena u lovostaju i normalno vracam nazad,jer ja drugo nemam nista,belica i klen i toje to. Da mogu nebih ga uznemiravao, dok je u lovostaju. ali stacu, zima je bila preduga. ses meseci sam cekao ove dane,kad od jednom  :doh: lovostaj,tome je obradovalo ali ja moram lovit uz obavezno vracanje u vodu.A  mnogi koji sume kritikovali ovde na forumu rade to isto,ja mogo doci ovde, i pista da netreba uopste lovit klena, u ovom perijodu,a ovamo ga klepam,ali vi to nemozete proverit,ja nisam takav covjek, kazem tosam stosam. :hammer: Nazalost vidjao sam u ovim danima ljudi na parangal vade klena i nose kuci,cuvari obidju vodu jednom pogledaju dozvole i brze bolje u kafanu,dok oni dernece po kafani na vodi se svasta izdesava. :( dasu Bog do i drugi ribari kao stosmo mi koji ga lovimo i vracamo.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Kako loviti klenove u lovostaju?

Fotoaparatom!  :)

230712_2046080790012_1184166417_32538673_2415371_n.jpg

Uzgred, retko koji od ovih je bio manji od kilo, bar polovina je oko kilo i po, a bilo je 5-6 riba koje smo procenili na 3-3,5 kg.  :eek:

Gore levo, iza granja, su šarani od 3-5 kg, tek poređenja radi.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Vidi moj post pre ovog gore, jednu druga tema, odgovor se krije u njenom naslovu.  ;)

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Ok našao sam, jel se daju uloviti na fly? Čitao sam neki raniji post Mixa, gde reče da na fly teško idu, ova slika mi nedeluje tako  :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
:eek:

Zakonom je najstrože zabranjeno spominjati **** na ovom forumu, pazi šta pišeš da te banuju kao mog druga Crnog!  :D

Šta teško, klen od 1-3 kg na Fly? Nemam ja mnogo iskustva sa mušičarenjem tako velikih klenova, ali teško da mogu da zamislim lakši način da prevarim krupnog, extra opreznog klena koji je na površini jezera nego da mu zabacim muvu. Još ako to uradiš tako što im lagano sa "pučine" priđeš u dupku, ulov je skoro zagarantovan. Šta god drugo (teže od muve) da ima zabaciš takvi veliki klenovi samo lagano nestanu, najčešće zarone u dubinu (bar na ovom jezeru). Dubak i suva muva su dobitna kombinacija! Samo treba da se usidriš da te klen od 3 kg ne odvuče u granje!  :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
jeste da nije od ove godine ali otpilike može da se vidi kako vuče klenčuga kad se zaleti u granje ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BcxRglnJP_Q[/youtube]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno