Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
E Šone, pa šta ga jojkaš toliko je... ko da nikad nisi imao toliku ribu na štapu ;) , ili je to onako bilo malo za kameru i gledaoce  :hammer: :hammer:
Krasna riba i dobro te ide i snimanje i umaranje i komentiranje odjednom, moraš da si nabaviš onu kacigu sa kamerom pa će biti lakše. Svaka čast majstore !
A sad po pitanju kilaže (2 kila) paaaa neznam, možda je i imao no meni se nije učinio baš tolikim al ajd ja tolikoga nisam imao (u ruci) na štapu i otkačivanje da , ali van vode ne.
Moj jaz je bio sličnih proporcija i on baš nije tiskao dve kile pa mi se zato ovo čini malo uvećano, no u žaru borbe možda bih ga i ja cjenio malo više.
Još jednom svaka čast za ulov i video !!!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Gogo To mi bio najveći klen u životu ,umro sam od sreće  :) Kaciga-kamera odlično rešenje  :tbumb: nadam se bar jednom ovakvom i ove godine ... :drool:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ma da biće ih još sigurno, samo treba biti uporan i prišuljati mu se, onda je dalje lako. Iskustva već imaš sa umaranjem, dakle sad idi na iznenađenje i to je to. Moj najveći koji mi je otišao (takvi uvijek odu) je isto tako udario na nimfu pri samom padu na vodu, bacao sam ispod jednog mosta a travurina ogromna ispred mene, to i nije bilo zabacivanje nego prebacivanjem, teško da bi to nazvao fly fishingom- mahanjem, al ajd dobro šta je tu je. Dakle klen nije imao šanse da me vidi, a ni ja njega, išao sam ono na sreću pa šta bude, udario braco glavonja kad ga najmanje očekujem i umorio sam ja njega i predao se on ali je obala bila tako visoka da nisam mogao do njega. Gledao sam ga tako jedno vrijeme na vodi, slikao ga i onda probao na silu, što i nije bilo pametno pa se otkačio. Al je bio mrcina, tako ko ovaj tvoj po sjećanju. Ndam se i ja ove godine sličnom, al ću ovaj puta skočiti u vodu po njega ako treba :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lepo klenče! Ja več neko vreme obavezno nosim vagu i metar pa tačno znam koliko je svaki ulov težak...jer onako od prilike neko može da pogodi češće ali ne i uvek koliko god da je stručan...npr. moj največi klen je imao 53cm ali mršav je bio i nikako nije imao 2kg. Komade koje sam imao 50cm duge  su bili mnogo deblji ali njih nisam nikada merio. Ove godine ču i klenove da malo merim. Kod mene je on u zabrani sada pa ga ne gnjavim.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Kod mene još ni jedan kapitalan primerak, ali ove godine biće ga neznao se ja ...  :D
Dobra ti je ta ideja Seb, isto planiram da pazarim neku vagicu i da ih merim težinu, a za sad ću ih samo metrom  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Danas pored podusta, mrena, pastrmki sam malo maltretirao i klenove  :) Palo je dosta lepih debelih klenova od 45cm pa do 50cm i kusur mm-a  :D Padao je uglavnom na češke nimfe mada i na druge ali i dva komada sam prevario i osom papučarkom  :) Evo par sličica  :lol:

Lovio sam ih na Savi ali par komada je palo i na jednoj maloj rečici Kokri koja se uliva u Savu.

Prilozi

• Klen 50+.jpg
    Klen 50+.jpg
    111,4 KB · Pregleda: 247
  • Klenđo i ja.jpg
    Klenđo i ja.jpg
    91,4 KB · Pregleda: 239
  • klenče.jpg
    klenče.jpg
    58,8 KB · Pregleda: 224
  • Klen iz Kokre.jpg
    Klen iz Kokre.jpg
    123,8 KB · Pregleda: 243

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
blago vama kad imate toliko klenova u tako maloj reci . kod mene na moravi retko moze da se uhvati vise krupnih za jedno pecanje  :'(
svaka cast  :tbumb:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno