Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
hvala vam hehe,
seba trebao si ostati pored mene tamo, dobio sam jos 4 komada kad si ti otisao, onda mi je stvarno bilo dosta i zavrsio sam. uglavnome nalovio sam se klenova danas skoro za celu godinu...
nadao sam se da te nas cekati mrene, al eto ove godine izgleda klenovi napunili kanal. bilo nam je fino i ako je sava bila skoro "katastrofalna" za ribolov

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
evo jednog prosečnog  :) moj prvi danas ulovljen na woolly buggera kamerman je bio kolega  Lorenco  :)

a fotke što sam ja radio su još u kameri koja je još u automobilu  :lol:

Ma znao sam ja da si ih ti tamo pronašao, iskreno ja sam stalno izčekivao mrene pa sam večinoma bacao nimfe i dosta vremena proveo maltretirajuči iza one poduste  :lol: ali jes vala, nalovili smo se klenova samo tako...ja sam u rano jutro i ti kasnije popodne...ma dobar je dan iako nismo mogli nikako sa onim lipljanima a garant su bili od45 do 50cm  :D

Prilozi

• DSC03117.JPG
    DSC03117.JPG
    108,6 KB · Pregleda: 175

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
evo još par fotki...ovo su klenovi  ranoranioci.... u rano jutro su baš rado kupili velike nimfe... tada se woollya nisam ni setio da probam ali posle predvečer smo i to probali.

Danas smo se baš nalovili velikih klenova...vala komotno bi mogli reči za celu godinu mada ne treba biti tako skroman  :hammer: lovit če mo mi njega još i to najviše se veselim lovu klena suvom mušicom.

Prilozi

• glavonja.jpg
    glavonja.jpg
    132,3 KB · Pregleda: 166
  • glavonja2.jpg
    glavonja2.jpg
    68,5 KB · Pregleda: 178
  • klenđo.jpg
    klenđo.jpg
    62,7 KB · Pregleda: 166

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
mislim da cu jih sanjati danas  :-X , jer znam kad klena lovim jednog, mozda 2 ufatim i onda nista pola sata dok se ne smire.. a ovo danas... lool.. ludilo

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ma da, ovo pred kraj je bilo baš ludilo ali pronašao si im "boljku" u pravo vreme  i na pravom mestu. Da si bio ujutro na vodi kad i ja vidio bi kako su kidisali ti veliki na nimfe...ma garant bi i na woollya ali ja se eto nisam ni setio. :blush:...stalno mi u mislima bila mrena pa nisam nikako  hteo menjati muvu  :doh:

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
evo danas sam opet malo jurio klenove, onako kasno popodne. imao sam dosta uspeha, klen je fino radio na papucarke, po neki je uzeo i wolly buggera al ne kao sto je to bilo dan pre :)
potrudio sam se da snimim kako klen uzme muvu sa povrsine, sve sam to uradio sam, tako da snimci  nisu mnogo kvalitetni. (tesko je snimati i musicariti zajedno hehe ), nadam se da ce drugi put biti samnom Seb pa cemo skupa to bolje odraditi  8)

video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=29lDMtwdz8s[/youtube]

i jos par klenova
2db0z9j.jpg

ezjznp.jpg

6gydcx.jpg

2q3ydsk.jpg

...
pozz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno