Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Samo me zanima sta su ti hteli klenovi?? Zasto si neke poneo kuci, i to male? Kao prvo taj klen uopste nema neku hranljivu vrednost, niti mu meso ima neki dobar ukus, a kao drugo od ovih manjih nemas sta ni da pojedes. Da si poneo ovog najveceg, koji je verovatno dosta star, pa i da te razumem. Ali ovu mladez? Sta ocekujes da upecas kroz 5-6 godina ako svi budu kao ti nosili tako male klenove? Stvarno mi nisi jasan... Ne znam zasto se uopste bunis, zasluzio si optuzbe, imas 16 godina i  ako te neko sada ne nauci da ne treba to da radis, onda ces to raditi celog zivota!

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Sta su bre pusteni kad su mrtvi mrtvosani, mozda ovaj najveci, on deluje najzivlje...em si ih drzao u cuvarci, em si isao ispod dozvoljene duzine a ipak si ih ubacivao u cuvarku a prekoracio si i broj i opet si punio cuvarku i na kraju si ih izrucio na travu na 30 stepeni na suncu...
Bravo, bas si baja, bas si super ribolovac, j..o si mu kevu, ma odro si ih, sad ce svi u selu da pricaju da si najjaci ribolovac  :doh: :doh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ma ljudi polako,ja sam ga prvi naceo ali dobronamerno..stepo poslusaj savete starijih ribolovaca i bice ok...decko je tek 16g,ja sam prvi u njegovim godinama nosio sve kuci zivo sto sam upeco i stukice penkale(verujem da je i vecina radila isto),niko nije mogao da me usmeri na pravi put dok ga sam nisam otkrio...ribe je sve manje to je cinjenica i krivci smo mi ljudi,tako da verujem da ce is stepa ovom prilikom uvideti da je pogresio i verujem da to nece ponoviti opet,bar se nadam..decko je mlad i treba mu podrska nas starijih a ti stepo udri sutra opet na klena i sa slikama obavezno ali male pustaj :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
strashni je napisao(la):
Sta su bre pusteni kad su mrtvi mrtvosani...

:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :D o koliko dugo nisam cuo taj izraz MRTVOSANI  :D

@Stepa, nemoj se vređaš mnogo, svi mi smo tu i tamo davno a neki i  verovatno i malo skorije uradili po kakvu stvar na koju ne bi trebalo da smo ponosni ali tome smo napravili crtu...neki su opomenuti dobronamerno, neki shvatili kada su platili kaznu, nekima nam se to ogadilo nakon par puta i skontali smo  da je to nešto glupo i nije vredno da bi se hvalili "tim nečim". Nemoj da  se nerviraš i  lepo prihvati dobronamerne savete. Bezveze je trpati ribe u čuvarku ako ih mislimo posle puštati. Mi večina mušičara imamo tu naviku da ako mislimo poneti ulov odmah ga ubijemo na licu mesta i očistimo, smotamo u papir i stavimo u zadnji đep prsluka ili ruksak a neki to stave u posebnu košaru namenjenu tome. I to je to ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
stepa je napisao(la):
Ali pusteni su vecina ne znam zasto optuzujete kada bise i u prvom postu da su vraceni... :mad:
stepo , ove ribe sa slike su 100% mrtve .
ti si mlad decko i ja te razumem . nadam se da ces proci tu fazu u kojoj si sada i da ces postati dobar ribolovac. ribe sa slike osim ove naj vece su one koje se love pored obale na sitne suve muve . takve u toj velicini rade uvek i mogu se naloviti mnogo vise nego sto si ti upecao . tako da ti ovaj ulov nije za pohvalu sa te strane .

Nesa

Newbie
Učlanjen(a)
18.04.2011.
Broj reagovanja
0
I ja jesam pocetnik u musicarenju ali mi ovako nesto ne bi palo na pamet(mislim na ove male i smesne klenove za poneti)

stepa

Junior member
Učlanjen(a)
12.11.2009.
Broj reagovanja
0
Golega musicari...Necu se naljutiti,ako su svi komentari bili dobronamerni,uvideo sam da sam pogresio,ali nisam mislio da cete tako burno reagovati...
Evo danas sam se opametio i sve vracao u vodu,evo nekih slika vecih glavonja... :-[

Prilozi

• jpg.jpg
    jpg.jpg
    204,4 KB · Pregleda: 186
  • jpg1.jpg
    jpg1.jpg
    147,4 KB · Pregleda: 172

aca-laki

Senior member
Učlanjen(a)
06.09.2010.
Broj reagovanja
0
Druze tvoja je stvar sta ces ti raditi sa ribom,postupaj po zakonu i nema frke,,,ako zelis da reke nam budu bogatije za nekih 20-30 godina pustaj sad ribu koju uhvatis...Gledaj da slikanje sto krace traje da to ne bude trauma za ribu od koga kasnije ugine...Znas velike su vrucine a to ne prija ribi kad je ivadis....
Pozdrav

mediteranf

Junior member
Učlanjen(a)
05.03.2011.
Broj reagovanja
0
U Kraljevu na Ibru i Moravi samo sitan
img0146gv.jpg

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
stepo  :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:.......eto vidis,covek prihvatio kritike i postaje pravi musicar vraca sve u vodu......

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
svaka častdruže za svaku puštenu ribu!  :tbumb: Neka se vala i nosi ulov kući samo da nije na štetu "reke" i njene budučnosti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno