Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Sada videh Stepinu "sliku"...

Stepo druže, u kontekstu tvojih 16 godina, ja ću ti reći 3 stvari:
1. bravo za bogat ulov :)
2. sjajno je ako se najvećeg klena pustio!! Čestitam za taj lep gest. Mnogi mušičari otpecaju svoj Fly vek i ne puste takvog klena.
3. vidim da si prihvatio kritike od starijih kolega, lepo! Samo znaj da je bilo debelih razloga za njih. :) Min mera za klena je 20 cm a max broj 10 dnevno. Sve preko toga se smatra krivolovom. No ako nisi znao za ovo relativno novo pravilo sve ti je opošteno...  ;)

Pozdrav!  :)

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
tomos rider je napisao(la):
sa danasnjeg klenolova.....

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Nisam stigao da napisem uz fotke jer sam bio u zurbi....uhvaceno je danas 4 ovakva primerka i svi su prevareni na Masicevu bambulu,ubitacnu osicu....Masicu,svaka cast,morao sam ove macane da cupam iz najgusce travuljine,udice su vrhunske,nije bilo otkacinjanja.Lepo proveden dan....naravno,svi i dalje plivaju..pozz!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Ove klenove ja nazivam potocnim,jer sam ih ulovio na potoku koji prolazi blizu kuce......sirok jedva 2 metra na tom mestu,dubina oko metar....video na povrsini dosta malih i par vecih...zabacio i samo kao podmornica izroni prase i pokupi muvu.....i tako x4... ;)

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Nešto mi poznat taj potok  :hammer: Tomose, druže svaka čast za ulove, pravi su  :tbumb:
Ja nikako da uhvatim vremena pa da probam da bocnem kojega, u frci sam žešćoj ovih dana  :doh:
PS- Nema Mašića da ti odgovori, javio mi se sa Aljaske i fata samo Losose  :D Blago njemu  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
aljaska, lososi  ::) :drool: bit če dobra reportaža pretpostavljam

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala ljudi!Igi,probacemo cim budes imao vremena pa da procesljamo klenovske vode u okolini.Pozz!

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
a kod mene danas cuo sam kako su izlovili onu malu reku pored mene sa agregatom..  :'( bilo klenova i do 3-4 kg.. bog zna gde su jih odneli. idioti

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
lorenco[SLO] je napisao(la):
a kod mene danas cuo sam kako su izlovili onu malu reku pored mene sa agregatom..  :'( bilo klenova i do 3-4 kg.. bog zna gde su jih odneli. idioti
ma ja bi sve takve ljude u zatvor...

stepa

Junior member
Učlanjen(a)
12.11.2009.
Broj reagovanja
0
Posto nisam nasao otvorenu temu u vezi reke Pestan,ovaj post cu staviti ovde. :-[ Po povratku iz Kraljeva,tata i ja zastali smo odmah pored ibarske(posto smo stalno prolazili pored Pestana a nikad da svratimo)da vidimo imali necega.Cim smo prisli vodi,videli su se sitniji primerci,koji su kao munje pobegli cim su nas culi.U daljini bila je neka manja suma pa smo se ponadali da ako se prikrademo nece nas videti.Tako je i bilo prvi zabacaj,klen je "izleteo" iz dubine i zgrabio bambulu u dekoru bumbara.Nenadano uplasio sam se jer nisam verovao da veci primerci plivaju tim delom Pestana.
A evo i slike,nije neka jel je aparat ostao u autu...  :lol:

Prilozi

• Pestan.jpg
    Pestan.jpg
    168,1 KB · Pregleda: 169

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
evo jednog sa gornjeg ibr ''mesto batrage'' danas ulovljen i srecno vracen,ovo je prosecan klen koi se lovi na ovoj vodi mada ima i onih znatno krupnijih,E ali njih je teze uhvatit.  :D

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
e fali mi slika u prvoj poruci nesto nemogu da postavim.

Prilozi

• IMG0737A.jpg
    IMG0737A.jpg
    19,5 KB · Pregleda: 118

Nesa

Newbie
Učlanjen(a)
18.04.2011.
Broj reagovanja
0
Konacno se sredila J.Morava.Uglavnom se javljao sitniji klen.
sdc18072.jpg
forumsp.jpg
forum1zj.jpg
forum2c.jpg
sdc18065.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno