Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Au zar i ovde toga ima,to znaci da ja moram ucit po stare dani intrepunkciju il se vise ne javljat,no svejedno od danas samo postavljam slike. no koment  :(

helsing

Junior member
Učlanjen(a)
24.09.2010.
Broj reagovanja
0
Edin-NP je napisao(la):
Au zar i ovde toga ima,to znaci da ja moram ucit po stare dani intrepunkciju il se vise ne javljat,no svejedno od danas samo postavljam slike. no koment  :(
samo ti pisi, i opusteno :)

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Ajde de,Edine,nisam mislio nista lose time.Nema potrebe za dizanjem nosa...kazem,razumeo sam poentu posta,to je jedino bitno.

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
IMG_2461.jpg

Sava0407016.jpg

Sava kod Zagreba

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
Gogo je napisao(la):
Ico, pa ti si to razbijao ribu  :tbumb:

gustam, vidi vodu kako je bistra, 'ko ne bi gustao

Sava je bila neko vrijeme kao rakija bistra, moglo se kamencice prebrojavati

mani najdraza salmonidna voda bez salmonida  :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Respektabilni ulovi!Ne bi trebali da nas čude ovako bogati ulovi iz Hrvatske.Mislim da se tamo riba barem malo bolje čuva nego što je to slučaj kod nas!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Mene uništi vodostaj,stalno Drina raste i opada.A od neki dan počeli i da produbljuju korito  :doh:
Prvi moj na strimera:

p7030011copy.jpg

A da mu bambula XXl nije velika slika govori:

p7030009copy.jpg

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ja sam se jutros, dok nije izgrejalo sunce, tako slatko napecao klena da ću da budem miran bar 2 dana  :doh: Ni jedan nije bio vredan vađenja digitalca iz džepa ali nema veze, ima dana. Primetio sam jednu zanimljivu stvar u ponašanju ribe. Kretao sam se uzvodno uz reku i zabacivao. Kada bi voda normalno nosila muvu ništa se uglavnom nebi dešavalo, međutim, čim bi muva počela da para vodenu površinu usledio bi udarac. Do sada je riba redovno uzimala muvu 2-3 sekunde po padu na vodu ili na kraću vožnju. Jutros, jok. Čim zapara vodu eto ga. Okrenem se ja nizvodno i krenem prema mestu gde sam ostavio limuzinu i naiđem na jedan širok i plitak preliv. Zabac nizvodno tako da se kanap i predvez potpuno isprave, muva pada na vodu i odmah ostavlja trag na vodi, sekunda i eto klena. Na ovu foru sam lovnuo oko 25 komada i sve ih vratio nazad. Za neki dan ću morati da probam mokrim muvama ovako da ih lovim pa se nadam i nekom krupnijem klenđi.

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
Sava050752cm.jpg

52 cm jucer uz 10-ak manjih po kilu

Sava05070694.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno