Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
O pripremi ulova možete nastaviti ovde  ;)  http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=3802.45

ps.
ako koga to zanima, moj ni jedan klen nije završio u tiganju nego je pušten nazad živ i zdrav (a isto je i sa svim pajkicama i lipcima ulovljenim na reci) živi mi bili  :firends:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
navukao sam se na pegave, pa sam klena totalno zapostavio...
Danas posle par meseci na Lugomiru lepa akcija.... evo jednog manekena...

Prilozi

• sadasdasd.jpg
    sadasdasd.jpg
    69,5 KB · Pregleda: 154

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Hvala Peko na podrsci, taman mislim da sam uhvatio kapitalnog klena. Ovo i jesu kapitalci na mojoj reci... Poklopi me baja sa grdosijama.... :hammer: :hammer: :hammer:
Svaka cast drugar, tolikog nikad nisam video ...  :tbumb: :drool:

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
1.798
saleja je napisao(la):
Hvala Peko na podrsci, taman mislim da sam uhvatio kapitalnog klena. Ovo i jesu kapitalci na mojoj reci... Poklopi me baja sa grdosijama.... :hammer: :hammer: :hammer:
Svaka cast drugar, tolikog nikad nisam video ...  :tbumb: :drool:

...blago tebi, tebi su to kapitalci, a meni ne predstavljaju neko preveliko zadovoljstvo, da sam barem ja takvog mišljenja, nitko nebi bio sretniji od mene, zavidim ti na tome, svaka ti čast zbog toga :tbumb:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Sta cu brate kad klen na mojoj reci ne moze da dozivi da bude veci.... ako ga ne otruju, opadne voda pa ga navataju rukama, ako to prezivi doceka ga neko zabranjeno voce  :blush:
A oni retki koji sve to prevazidju ti ne padaju ni na kakve fore...  prema tome moram da budem srecan sa onim sto imam, cak su ovakvi komadi po dva tri na cak 2km reke...

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
Млинка,
честитам на лепом улову  а и види се задовољство на твом лицу, нису све реке са кленовима од неколико кила, мене као кленоловца занима каква је то  необична бамбула, обично је она од крутог материјала, или је то неки твој  посебан назив, како се прави, оријентационо кажи.

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
1.798
Hvala!
...radezamora, mislim da sam dobro pročitao tvoj post, nisam koristio čirilicu više od 20 godina,
opisana je izrada pod temom šaran, na udici 8, može biti i manja i veća, u samom repu prije namatanja dubinga namotam jedan ili dva namotaja crvene vunice

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
Sava2507021.jpg

Sava2507024-55cm.jpg

Savski kod ZG-a

na suhu muhu, stap stari Hardy Suveren

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
E,baš navijam da ljudi iz okolnih republika postavljaju slike ovakvih kapitalaca da se vidi gde smo i šta smo!
Najgori smo ubedljivo u svim aspektima!

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ma nije tako Zvezdane, nego ljude mrzi da fotografiraju, oni to brže bolje na roštilj  ;) Šalu na stranu, hoće nas ove sezone, to je valjda zbog vodostaja pa riba dobro radi i da se uloviti.
Osim toga to je zato što smo na pragu Europe a tamo teče med i mlijeko i sve im je bolje nego kod nas na Balkanu  :hammer: ček još malo uskoro ćemo i mi najebati , a ni vas to ne mimoilazi...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja danas izlazim na vodu i ako dignem nekog od pola kg ima da se udaram nogama u du*e :(
Tužno ali istinito,ovdje su vode očišćene.A ono što je ostalo se krije po nama nepristupačnim terenima (matica+dubina).

Ovakve fotografije me uništavaju,ali ću i dalje da vjerujem i da izlazim.Kako kažu nada zadnja umire :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno