klen 2013.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Odlicne fotografije , lepi timocani...
na ovom mestu sa slike sam u nedelju i ja pecao  :yeswink:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Skakavci putnici, pesma...  :tbumb:

:respect1:

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Isto ovako je i kod mene na Ibru, Drogi... Juce sam dobio preko 50 klenova ovih velicina, sve vreme sam pecao na jednu jedinu bambulu koja se na kraju raspala. Ali nema krupnijeg  :'(
Na nekim mestima bude i do 10 zabacaja "svaki zabacaj riba", ali oni krupniji kao da su u zemlju propali. Da li je zbog velike vode ili zbog toga sto jos nije potpuno bistra, ne znam, ali jos uvek nisam zakacio nekog veceg klena ove godine...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Kod mene je ista situacija.Što je klen krupniji drži se dublje vode.A i populacija mu je sve lošija.Ovakvih omladinaca bih mogao mlatiti cijeli dan i zato u zadnje vrijeme mjenjam terene i bacam tamo gdje nisam ranije ni pomišaljo!

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Probajte uz ivice dubljih brzaka na http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=287.0 tako sto bacate u mirniji deo iza brzaka uz obalu malo slobodne voznjje dok muva potone onda brzak malo zategne sistem i istrimerisete malo 0,5-1m i tako procesljajte malo,na ovim vrucinama klen  je pre u brzaku.
ps posebno obratite paznju na Sasine  mokre muve meni se bas svidjaju za ovakav ribolov
pozz igor

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Juce sam bas tu tehniku forsirao u brzacima, iz iskustva znam da ga tu ima, medjutim juce samo jedan jedini na mokru i to jedva preko 20cm. Mozda nisu bili u brzacima gde sam pokusavao, mada ja nikad ne propustim priliku da na taj nacin procesljam brzak. Odoh sad opet da nastavim gde sam juce stao, pa cemo videti sta ce biti... Pozdrav  :bye:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Imaću sada u Avgustu više slobodnog vremena pa ću se posvetiti najbližoj meni ribi-klenu.
Probaću i mokre i nimfe a i manje strimere.Cilj mi je jako krupan klen.Dosadilo da bodem ovu siću  :p

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Drogi fantastične slike kao i uvek  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Koju strunu koristiš za vršni deo predveza, deluje ozbiljno?

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
    Dr Ogi,izvini na zakasnjenju sa cestitkama. Prelepa voda a i ulovi. Fotke su hrana za dusu :yeswink:

Ja jos nisam izasao na vodu,tek na jesen mogu da se opustim  :-\

Vrh Dno