klen 2013.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Al je klen borac nema toga nigdje... ali da lupi muvu lupi nema šta :doh:

ILIJA

Senior member
Učlanjen(a)
29.06.2011.
Broj reagovanja
0
alp je napisao(la):
http://youtu.be/gvrGWJk-8sY

Jedan kratko metrazni...
Super montaza.
Priroda, akcija, sloboda
Cime si snimao? GoPro ili nesto drugo?

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
GoPro. Daleko od idealnog, ali posluzi svrsi. I malo je pa se lako nosi sa sobom.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sve je bilo kako treba a onda je udarila takva kisa i grad da sam najebao totalno  :blush:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
I kod mene se menja vreme po pet puta na dan.Odavno nije bilo ovako nestabilno.Šta se dešava sa bucovima kod tebe,još ih ne ganjaš?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
vidis sa slike da pecam sa sesticom bas zbog njih  :) nadam se da naletim na aktivne ribe . na ovim terenima koje sam obilazio juri samo sitan uz obalu , a vecih nema . verovatno je aktivan rano i nocu. mora da se trazi neki teren gde lupa preko dana ali ja nemam bas vremena , pa za sada nista nisam uradio vredno pomena

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Sale jel na prvoj slici Morava kod Trstenika? Deluje mi kao da je voda ubistveno niska?

Kako ti se čini ovaj nevidljivi kanap?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
jeste . iz okoline trstenika. jeste voda mala ali ima da opadne bar jos za 20-30cm . e onda ce tek da bude ubistveno mala  :) ovo je neki normalan vodostaj za jun . sada bi trebalo da bude manja da je kao prosle godine. gledam neke potoke koji obicno budu suvi u julu . jos uvek imaju solidno vode

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
evo ovde se bolje vidi  :) ovde stojim tacno na pola morave u vodi do pojasa . ma ima jos uvek vode koliko hoces  :tbumb:
a kanap jos uvek nisam testirao na ribama za koje sam ga kupio . za sada hvatam samo klenove . inace kanap leti odlicno i sa te strane sam zadovoljan , samo ima jednu manu ...kada je suv stvara veliki otpor kroz provodnike , mnogo veci nego bilo koji kanap koji sam imao . ali kada se pokvasi klizi kao da je namazan sa uljem . znaci nije dobar za pecanje sa obale i livadu  :nowink:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Uhh , da je Timok trećina, ma četvrtina ove Morave, pa mi ne bismo izlazili iz vode uopšte  :drool: ali kad bolje razmislim, jeste da ima više ribe ali ima i mnogo više vode pa ti ajd nađi ribu.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
pa ono jeste malo zajebano  :blush: ali kad odrastes pored reke i znas gde mozes da ih ocekujes i nije tako strasno. mada cesto se desava da provedem popodne i ni ribu ne uhvatim ... ako ne racunas onu boraniju od pedlja pored obale koja jede uvek . ali zato kad ih nagazis moze lepo da se peca . danas sam uhvatio sigurno oko 20 lepih riba  :) a bilo bi i vise nego me ubi grad  :'(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Danas sam se nadao da cu se na suvu naloviti lipca ali od toga nije bilo nista ali sam se zato nalovio klenova na suvu...bilo ih je i na nimfu dok sam lovio poduste ali na jednom mestu preko 20 klenova samo na bambulu i osu i vise manje ovakvi i nesto manji. Savski klenovi su bas svi debeljuskasti i ko burenca....to mi se dopada, konkretne ribe na suvu  :smoke:

Prilozi

• 00640.jpg
    00640.jpg
    101,6 KB · Pregleda: 170
  • 00641.jpg
    00641.jpg
    45,1 KB · Pregleda: 169

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
recimo na jezeru kod mene klenovi iste velicine su znatno vitkiji-sportskiji  :hammer:

Vrh Dno