Milan ih je lovio na Usori.Već neko vrijeme ih lovimo na varku a za muvu i zaboravili

no ispravit će se.
Mićo ih juče zgovno na epoxi gamarusa pa reko ajd i ja ću danas kad je već on sprašio na exkurziju al qrac,2-3 komada na gamaruse raznih nijansi,probao na suvu ništa,prešao već dosta reko odo kući kraj fishinga i dune mi nešto mogo sam stavit najvećeg fazana kojeg imam,i stavim fazana na 10 tci čini mi se ,razbio razbio ribu.nemal svaki zabačaj dešavanje,vratim se na početak odakle sam krenuo i ajmo ponovo ,bilo dosta al mi bilo mrsko slikat u suštini svi sitni samo ovaj jedna fin

,i dosta mi slika ne valja nisam skontao da je bliz isključen a kad je isključen slike nisu ni za q. btw dosta riba u toku izvlačenja su imale pratnju od 2-3 komada iste veličine obično,vjerovatno je zbog mrijesta.svi vraćeni.i da frka mi bi kod ovog većeg za izvuć,ne radi mi kočnica na čekrku pa struna piči samo tako,stalno sam strepio da će otić jerbo ne znam koliko popuštam rukom valjano,al srećom zakačio se da bolje ne može