KLEN 2014

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Kuku lele

sent from my brick from the wall

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Seb jel te ne mrzi da zveknes neku sliku sa položajem ovih terena na nekoj mapi i režim dozvola...?  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
strasni, to je u samom centru Kranja....tako jednostavno za pronaci da je to smesno.... dozvola te kosta 20 evrica za jedan dan. Ako planiras sta dolaziti I ako budem u mogucnosti sa zadovoljstvom te vodim tamo. U 8 godina do sada jucer sam tamo sreo prvi put cuvara I to sigurno jer smo se kolega I ja sprdali kod prodavaca karti da ni ne znamo kako tu cuvar izgleda pa ga je neko zovnuo da nas skontrolira....kolega ga pozna od pre....kaze, taj ne zna ribu pustiti koju ulovi  :hammer:

Cudo je da tamo jos uvek ima kakva riba koliko se tamo lovi na sverc.... Ta voda bi tek zacvetala kada bi se sa njom upravljalo malo ozbiljnije.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Sta ti je ono malo fluo žuto okruglo na tipetu  :whistle:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
silvio je napisao(la):
Sta ti je ono malo fluo žuto okruglo na tipetu  :whistle:

PLOVAK  :hammer:

zapravo, to je mekani indikator pasta, dobro ti znas sta je  ;) kad lovim na dugacak predvez I voda je spora lakse uocim kada se sistem kaci o dno ili ribu pa tako brze reagujem. Predzadnja dva ribolova kad mi nisu oci ispale od naprezanja jer sam to zaboravio da uzmem. Samo kada mogu da lovim na vidjeno onda ga ne koristim. Ovde su duzi izbacaji bili potrebni jer je voda mala pa ako pridjes blize riba bega .... zato na daljinu kad lovim bez ovoga retko kada (samo kada zaboravim to  :hammer: ).

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
seb, neznate vi šta je krivolov, kad vi pored krivolova hvatate onolike mrene i klenove, skobalje i lipljene...
hvala na info  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma za nas I ovo sto je jest straota a kamo li da radi dinamit, struja, mreza itd.

zokiTzar

Newbie
Učlanjen(a)
13.12.2012.
Broj reagovanja
0
seba jeli to na savi ili na delu kokre koji je u reviru sava?
u vsakom slučaju čestitke za vse tri kalife, klenove i mrene!!!
da ne pišem isto u svaki post

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
deo ulova je u tom delu kokre I u samom uscu pa nesto i na Savi...najveci deo Save je bi visok I opet mutan pa smo se drzali tih mesta gde je voda bistra....

koje tri kalife? mislis na zadnje slike koje sam postavio?

u svakom slucaju hvala ;)

zokiTzar

Newbie
Učlanjen(a)
13.12.2012.
Broj reagovanja
0
da da zadnje ona velika 70cm torpedo :)
lepo izgleda taj deo kokre lepo dno i visina
možda več sutra krenem tamo

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
aha ta, to je proslogodisnja.....ma bilo je takvih vec podosta a I ove godine ce da bude  ;)

Da taj deo je fini za ribolov samo moras biti uporan jer je sve na malom prostoru I riba se isprepada kada udjes u vodu I onda treba neko vreme da te se naviknu pa onda pocinje ribolov. Na samom uscu ces moci I po kakvog lepog lipca da dobijes ...ima ih I oko 45 do 50cm komada ;) Ja sam planirao sutra opet tamo ali bit ce vreme neko usrano pa cu radije da sedim kuci....ne da mi se opet loviti po kisi I vetru...to sam vec nekoliko izlazaka ove godine imao I sad cu radije to da izbegnem.

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
Nisavski na bambulu.
No ono sto je zanimljivo je da i sa druge strane ima identicnu povredu moguce od neke vece grabljivice.
Izvadjen je za 15 sek. u mirnoj vodi tako da nije od borbe.

Послато са ST25i користећи Тапаток 2

Prilozi

• uploadfromtaptalk1403799210599.jpg
    uploadfromtaptalk1403799210599.jpg
    148,4 KB · Pregleda: 157
Vrh Dno