KLEN 2014

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
i ja sam danas lepo prosao, na  blede policelonke, u brzacima moravske otoke, puno lepih a najveci od 800 g, ulog ovoga zabelezio mobilnim kolega musicar iz sela. i teren za zabacivanje izuzetno zahtevan, runi se obala na kojoj  moram stajati. forsiram ovakve  terene nekoliko dana, sa slicnim uspehom/zulu, bambule, policelonke/.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Misli na pravilo o max dnevnom broju ponetih klenova (10).  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
goci , da li je moguce da ja licim na nekoga ko bi poneo vise od 10 klenova  ??? zato me i iznenadio njegov  komentar ? ali cela tehnologija ide negde ovako... prvo se nauci da se broji do jedan . kada se to savlada uci se broj dva ... :yeswink:

SkorpionSV

Junior member
Učlanjen(a)
30.01.2011.
Broj reagovanja
0
Sasats, nije mi jasno zasto si iznenadjen mojim komentarom...
Napisao sam da su klenovi lepi, sto i jesu. Na slici je deset komada, sto znaci da znas da brojis do deset, jer si ispostovao dnevno ogranicenje...
A sto se tehnologije brojanja tice, e tu nismo svi isti , neko nikad ne nauci to kako treba.
Mislim da nema potrebe da reagujes, koliko vidim dobar si musicar i klenolovac, pecaj i uzivaj...
pozdrav

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
juce je voda bila losa . izgleda da naglo prazne branu na moravi pa se podigla preko 20cm i zamutila . danas je vec bolja , opala je prilicno i dosta je bistrija, ne potpuno ali moze da se peca . klen radi na teske nimfe na dnu na voznju bez povlacenja

2myyucg.jpg

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Samo devet komada Sale?Zabrinjavaš me  :hammer:
Kod mene trenutno prolom oblaka svaki vid mušičarenje do daljneg na pauzi.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
:D ipak ima 10 . sakrio se izmedju drugog i treceg dole gledano sa leva u desno  ::)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
SkorpionSV je napisao(la):
Na slici je deset komada, sto znaci da znas da brojis do deset, jer si ispostovao dnevno ogranicenje...
Ovo nije dokaz da zna da broji - možda jednostavno nikad nema sreće da uvati jedanaestog.  :hammer:

p.s. Sale, ne zameri, benigna zajebancija  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sto da se ljutim ? ima tu istine  ::) evo danas nisam imao srece ni 10 koji me sleduju da ulovim  :'( takav strasan oblak je naisao niz moravu sa grmljavinom da je bilo vrlo zajebano  :( cekao sam do zadnje sekunde jer je dobro radila riba na nimfu i u poslednjem trenutku sam stigao do auta ...morao sam da napustim ribolov kada je najbolje radila riba  :doh:

11vk6ly.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
da vidis reku , e to je tek pravo lepotilo  :) mada ima malo nijansu jer svaki dan otvaraju branu iznad cacka i reka po dva puta na dan nadodje i opadne  :( ali ako se ubode kada opada moze prilicno lepo da se peca  :)

r08juw.jpg

6865go.jpg

r9quk9.jpg

30d8dhs.jpg

Vrh Dno