Klen 2015

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Nije pošteno ni savio trojku,bambula Mašićev rad.
urFr0u.jpg

RjSl77.jpg

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Bilo je još par na policelonku i jedva pobjegoh pred kišom.
AEpn20.jpg

Mala voda (small streams) ali ima dešavanja,ovo je poprilično čist teren,mada sam morao i da izvodim akrobacije da bih zabacio.
PqwH2l.jpg

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Tommylee prelep teren. Evo da postavim i ja da postavim koju slicicu.

Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Hvala drugari ma ovda je urinasan od mještana.Smeća ima na svakom koraku a najviše mrzim kada vidim račve  :-X
Vir u kome sam ga dobio za pet minuta su okupirali otac i sin sa dubinkama.
Šteta u ovakvim uslovima mogla bi riba da nagura mnogo veću masu ali...

Karamunjos

Junior member
Učlanjen(a)
22.04.2015.
Broj reagovanja
0
Mene nece ti krupniji i gotovo prevario sam samo dva ove godine :-( mada je i vrlo moguce da negde gresim al videcemo ima jos vremena do kraja sezone

Sent from my iPhone using Tapatalk

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja sam skonto gdje budu,traži duboku vodu obično je oko nekog krš.Baš gadne pozicije,zabačaj mora biti precizan sa što manje ponavljanja jer se uplaši i ode.
Uslov je da te ne vidi i da ne talasaš vodu i uzimaju suptilno za razliku od manjih koji naskaču.Ovi priđu do muve i samo je srknu.
Naoružaj se živcima i samo opušteno.

Karamunjos

Junior member
Učlanjen(a)
22.04.2015.
Broj reagovanja
0
Jako vodim racuna o prilazu manje vise bas kako si naveo mozda je i izbor muve presudan moram da nabavim par tih Balbula da probam nikad nisam mahao sa njima :) Svakako hvala na savetu  :tbumb:

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Zemljak, ako hoces da na Belom Timoku uhvatis iole krupnijeg klena ( 25+ cm) moj ti je savet da izbegavas gazenje... Gde god je izvodljivo pecaj sa obale

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
denmil je napisao(la):
Zemljak, ako hoces da na Belom Timoku uhvatis iole krupnijeg klena ( 25+ cm) moj ti je savet da izbegavas gazenje... Gde god je izvodljivo pecaj sa obale
  Jesi li bio na Svrljiskom Timoku ( Nisevac pa nizvodno )? Kakvo je stanje? Vredi li da se ode?

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Druze, od Svrljiga pa do Nisevca je sve mrtvo...reka je otrovana pre par godina, i klen izbegava ovaj deo. Pocinje da se javlja od Nisevca pa nizvodno, malo se popravlja situacija posle izlaska iz klisure kad primi izvore iz Banjice... Ali je skobalj dominantna vrsta i klena je sve manje. Ja uglavnom posecujem Beli Timok, i to od Debelice do Vratarnice, redje odem na Svrljiski iznad Knjazevca... Ispod Knjazevca pet-sest kilometra toka je poprilicno zagadjeno od Knjazevacke kanalizacije, ali ima ribe...

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
denmil je napisao(la):
Druze, od Svrljiga pa do Nisevca je sve mrtvo...reka je otrovana pre par godina, i klen izbegava ovaj deo. Pocinje da se javlja od Nisevca pa nizvodno, malo se popravlja situacija posle izlaska iz klisure kad primi izvore iz Banjice... Ali je skobalj dominantna vrsta i klena je sve manje. Ja uglavnom posecujem Beli Timok, i to od Debelice do Vratarnice, redje odem na Svrljiski iznad Knjazevca... Ispod Knjazevca pet-sest kilometra toka je poprilicno zagadjeno od Knjazevacke kanalizacije, ali ima ribe...
Moze li na PM da ne spamujemo ovde?

Vrh Dno