Klen 2024

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
и код мене, 10 км узводно, слично стање ових дана а посебно јутрос кад није било ветра - а и кад је тек почињао. изгубих у крљи у води једног килаша-морало је кидање предвеза али и на то треба рачунати. вода препуна пецароша баш како се само пожелети може у овим топлим јесењим данима. најлепше је кад си сам, остали углавном траже мрену и штуку али неуспешно па сам им ја забава. полицелонке углавном.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
новембар је и одличан месец за кленолов, ево ових дана много рибе, јуче безмало 50 комада, чак и оних лепих, вода западна морава код моста овде код мене, осталих риболоваца ни на видику/изузетак дани викенда-то су они са гепеком до саме воде, кобајаги лове мренице/, мушице полицелонке углавном-или мање бамбуле. време сунчано или не, са ветром или без, само га треба пронаћи. како рече ивантс кленови у јату, мада је било дана кад се клен тражио-знам јер ишао сам безмало сваки дан!

easyrider_

Full member
Učlanjen(a)
25.07.2007.
Broj reagovanja
622
новембар је и одличан месец за кленолов, ево ових дана много рибе, јуче безмало 50 комада, чак и оних лепих, вода западна морава код моста овде код мене, осталих риболоваца ни на видику/изузетак дани викенда-то су они са гепеком до саме воде, кобајаги лове мренице/, мушице полицелонке углавном-или мање бамбуле. време сунчано или не, са ветром или без, само га треба пронаћи. како рече ивантс кленови у јату, мада је било дана кад се клен тражио-знам јер ишао сам безмало сваки дан!
Ljubomoran sam... kod mene depra vec na 6,8 😕

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Je l na woolly bugger-a? Ne znam kako, al nenadjebiv je:)

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Svidja mi se ovaj drugi! Definitivno, kada klenovi klopaju sitnu ribu, imitacije kao ova dole prolaze super. Prilazem jednu fotku ne od ove god, ali ulov je na slicnog strimera..

IMG_20210604_211055-imageonline.co-merged.png

Vrh Dno