Kliješta za stavljanje i skidanje olova

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
Onima koji love nimfama dodatno otežanim kuglicom olova ispred, ova mala kliješta mogu spasiti život. Doslovno. Vjerojatno još ima onih koji kuglice stišću zubima, što i nije baš zdravo. Ovaj alat je posebno koristan kod traženja idealnog otežanja, jer omogućuje bezbolno skidanje kuglice bez oštećenja predveza.

Prilozi

• klijestaa.jpg
    klijestaa.jpg
    75,5 KB · Pregleda: 186
  • klijesta.jpg
    klijesta.jpg
    70,5 KB · Pregleda: 188

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Mislim da je ovo suvisno, zato sto danas ima korisnijih stvari da se nadju. Od toga bih izdovjio soft tungsten tacky weight ili kako ga neki iz miloste zovu zvaka. Dobio sam prosle godine na poklon deo pakovenja. A uzeo sam jos jedno posto ovo sto sam dobio je bilo parce toga. Ima kod Bokija za svega nekih 500 kinte. I plus, ne moze olovo i ovo da se poredi. Stavis dok pecas koliko ti treba, bitno da je monofil suv i po zavrsetku pecanja, ili pre skines i vratis u ambalazu. Plus nanosis kako tebi zgodno.

Prilozi

• TW-000640-0000.jpg
    TW-000640-0000.jpg
    12,1 KB · Pregleda: 173

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
Sviđa mi se taj tungsten weight, i svakako ću ga probati. Na njegovoj strani je i ekološka prihvatljivost u usporedbi s olovom. Jedino što bi mi moglo smetati kod njega je ako nema mogućnost pomicanja po predvezu, i ako prlja predvez pri pomicanju.

Vrh Dno