Knjiga OSNOVE MUSICARENJA iz 2001.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Pre pet godina objavio sam knjigu "Osnove musicarenja". Izuzetno kvalitetan papir, pun kolor, dzepni format. Namenjena je pocetnicima. Opisan je pribor, tehnike,imitacije i ribe koje se mogu loviti musicarenjem. Ceo tiraz od par hiljada primeraka se odmah prodao. Mozda bi trebalo da napravim "remake".
Niko se nije setio da pomene ovu "sitnicu", pa sam morao sam o sebi da pisem. Mislim da je ovaj podatak interesantan kao deo istorije musicarenja kod nas. Ako je neko citao ovu knjizicu, voleo bih da je malo kritikuje na nasem forumu. Mozda je toliko losa da stvarno nije bila vredna pomena.

Prilozi

• Knjiga.jpg
    Knjiga.jpg
    20,1 KB · Pregleda: 452
  • Knjiga1.jpg
    Knjiga1.jpg
    190,2 KB · Pregleda: 441

poljo

Junior member
Učlanjen(a)
08.06.2006.
Broj reagovanja
0
Sudeci prema tvom nacinu pisanja mislim da se imalo sta procitati. Dakle - reprint.Mozda u .pdf formatu u izdanju naseg sajta.Dobrovoljno se javljam da pomognem oko prilagodjavanja ili....

Amos

Senior member
Učlanjen(a)
20.03.2006.
Broj reagovanja
0
Imam tvoju knjizicu jos od sajma u "Svajcariji" i Ok je za pocetnike. Mozda ne bi bilo lose da je dopunis i ubacis neki deo o cuvanju reka i riba, fairplay-u i C&R(o tome valjda ima par reci) da pocetnik odmah shvati da priroda nije na izvol'te. A moze i malo "tips&tricks" u smislu, spajanje struna, cvorovi itd. Inace to je bio poduhvat i za ono vreme i mozda je bas sad je vreme za nastavak.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Izgleda da cu za 7 dana da renem za srbiju, tako da ako slucajno vidim ovu knjigu verovatno cu je kupiti.

Onda kritike i pohvale ;-)

Ajde Mix pisi nastavak!

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Da nije bilo ove knjige ja bi i dalje pecao skobalja na Moravi. Kada je procitas mnogo se napalis na musicarenje, ali samo to. Nemozes da procitas ni kako da navezes neku musicu, ni gde da potrazis kapitalca ali neke stvari covek mora sam da provali zar ne :)

U svakom slucaju preporucujem je svima.

ekozelj

Newbie
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
0
Resih ovih dana da malo utvrdim gradivo i prelistavajuci literaturu naidjoh na:

Prilozi

• 118-1850_IMG.jpg
    118-1850_IMG.jpg
    77,2 KB · Pregleda: 361

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Izvanredna knjiga - priručnik za početnike. Obavezno reprint, pa književno veče u Pančevu ;-) Šalim se, i ovde bi se sigurno prodavala u ribolovačkim radnjma, ima puno mladih ribolovaca koje bi to zanimalo, a knjiga je malog formata, mekih korica, samo ne bi smela da bude skupa! Takođe u sklopu MFS-a i propagiranja mušičarenja lepo bi bilo da postoji neki priručnik za početnike i nove članove sekcija! Nemoj puno da se misliš!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Opet mi oglasili ovu knjigu u "Ribolovu". :hammerhead:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Jao Mix ja ne mogu da nadjem svoju knjigu! hehe, a secam se da sam je dobio za 19. rodjendan od Bocka galeba. Kakav mi je lom po kuci sumnjam da cu i da nadjem veliki deo ribolovacke opreme posle ovog velikog sredjivanja. Ocekujem jedan potpisani primerak bata Mix!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
U knjižari "Grafika Galeb" na bulevaru Nemanjića, u Nišu, mogla je da se nađe po povoljnoj ceni.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Teško da ćeš da ga dočekaš, druže Lazo. I ja ga čekam već dve godine. Možda nema lepo penkalo da potpiše. :p

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nema te knjižare? Svašta. A ja šaljem ljude tamo!
Izgleda da ta knjiga može da se kupi samo kod mene, ali ne poštom, već samo oči u oči sa autorom. Ionako volim da upoznajem mušičare. :)

Vrh Dno