Fazan, zec i princ. Al razne veličine i tezine. Od svega prezentacija je najbitnijaPočetnik sam u ninfarenju,pecam na reci Gradac i ovo je moja prva sezona koju krećem da pecam od marta(ukupno moja 2 sezona pecanja na muvu) i zanima me koje ninfe su najbolje za sam početak?
hvala1. Crne tanke od isperka pauna oguljenog na 14 i 12 bez previše detalja lakirano tjelo oranž fleš za torax
2. Crvenkasto tjelo na 12-10 udici, može fazan može neki drugi materijal
3. Imitacije velikih kamenjarki 10-6 udica
Otežati prema vodostaju
hvala vam na informacijama,da li bi mogli da mi preporučite neki početnički štap do 70eura za ninfuOvo je prica ako je velika voda. Ako nije normalno prilagodjavas otezanje da bude sto teze za vodu na kojoj pecas. Kao sto rece Silvio.
Npr ako bude nastavilo ovakvo vreme na Gradcu ce se pecati na suvu lagano za otvor u najtoplijem delu dana![]()
Pazi sta ti kazem, pecacemo otvaranje po snegu.Ovo je prica ako je velika voda. Ako nije normalno prilagodjavas otezanje da bude sto teze za vodu na kojoj pecas. Kao sto rece Silvio.
Npr ako bude nastavilo ovakvo vreme na Gradcu ce se pecati na suvu lagano za otvor u najtoplijem delu dana![]()
Nije iskljuceno. Uopste. Iako najavljuju lepo vreme. Mada sta su oni i pogodili zadnjih 8-9 god od kad Harp sljakaPazi sta ti kazem, pecacemo otvaranje po snegu.
Pogresno razmisljanje ili lose napisano.Ovo je prica ako je velika voda. Ako nije normalno prilagodjavas otezanje da bude sto teze za vodu na kojoj pecas. Kao sto rece Silvio.