Koji kanap kupiti?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
simpson H je napisao(la):
Neso, blago si pobrkao neke stvari. Dugacak zadnji taper pomaze samo kod podizanja sa vode da lakse odlepis strunu sa povisine i za bolju kontrolu u samom mahanju, a za finu prezentaciju je zaduzen dugacki prednji taper.
      :tbumb:

U pravu si. Trebao sam to da naglasim ali sam prevideo kao nesto sto je samo po sebi jasno.

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
Maxonja, jel znaš ti gdje se probavaju razni kanapi?

TT je zakon za to što ti treba a i za mnogo više od tvojih zahtjeva. Zato, "ne budali Kraljeviću Marko..."

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Zeko prijatelju,znam ja gde se probavaju kanapi ali sam trenutno daleko..
I to si sigurno u pravu ali imam rezervnu spulnu pa cu kasnije nekad uzeti i TT. :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
gegula je napisao(la):
gotova karijera skoro jos ova godina i bataljujem a sto se tice kiprA VERUJ MI DA NIJE NA NALIK NA ON STA SAM ZATEKAO PRE 7 god kad sam dosao..kriza udarila ne mozes posao da nadjes otpustaju glavom bez obzira....uskoro cu ja put srbije  :doh: :doh: :doh: :doh:...

sorry za off.......jbg,kad se ne razumem u kanape.......
[/quot

Ajd jos malo OFF-a  :)..........djiDo na Mali Kalenegdan, ajd nacicemo ti mesto u timu  :D :D :D
a ako potpises imas kanap od mene po izboru iz Rio-og programa gratis  :) :yeswink: :tbumb:

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Uz pomoc uvazenih kolega sa foruma kupljen je Rio Gold!!
Hvala svima na savetima i na pomoci da dodjem do dobrog kanapa po povoljnoj ceni!!!
Sad cekam jos samo malo lepog vremena pa da ga probam!!

Tare

Junior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
0
Kakva je razlika izmedju ova dva kanapa:
http://www.ebay.com/itm/Airflo-Ridge-Supple-Technical-Taper-Floating-line-WF5-/330904554416?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&hash=item4d0b72cbb0
i
http://www.ebay.com/itm/Airflo-Ridge-Supple-Tactical-WF5F-Lichen-Green-Fly-Line-/380339386471?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588dfe7867

Vidim da kod ovog prvog pise taper,a oba su WF5F ???Jel to nesto razlicito ili su u biti ovo dva ista kanapa???

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
U obliku glave. Ridge Supple Tactical ima klasicnu glavu duzine 39 ft a Ridge Supple Technical ima duzinu glave od 46 ft sa tezistem u zadnjem delu

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
mike je napisao(la):
Mozes da razmislis i o Barrio kanapima. Ja sam porucio GT125 u varijanti WF5F, treba da stigne sledeceg meseca.

Taj kanap je namenjen prevashodno za postizanje daljine, ali mislim da ce se dobro snaci i na manjim distancama zbog dugacke glave.
Boja je narandzasta, a vidi, cak ti se slaze i sa stapom (GT  :hammer:). Cena je verovatno prihvatljiva i za Gegulu  :D

Mike kako si zadovoljan sa barrio GT125 interesuje me da li fino postize daljine  :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pa ti si postavio klinacko pitanje, jbg sta tu da radim. Ja ti dao odgovor u skladu sa pitanjem. Evo jos jednom.

Postize daljine ako znas da bacas ako ne umes onda ne postize. Jel ti ok ovako? :)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
Pa ti si postavio klinacko pitanje, jbg sta tu da radim. Ja ti dao odgovor u skladu sa pitanjem. Evo jos jednom.

Postize daljine ako znas da bacas ako ne umes onda ne postize. Jel ti ok ovako? :)

tebe nisam ni pitao idi davi klince s tim forama u redu je  ::)

Vrh Dno