Koji kanap!?

Miroslav95

Newbie
Učlanjen(a)
19.06.2011.
Broj reagovanja
0
Al sam dosadan  :D Koji kanap mi treba plivajuci ili tonuci? Hteo bih da vodim strimere za stuku,bucova i smudja...... i naravno da odgovara ovom stapu http://formaxstore.com/proizvod/6126
:hammer: :whistle:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Citam vas i pade mi nesto na pamet.Ja cu lepo poceti da iznajmljujem stap 9' #5 sa dva konca DT i WF....Dan na vodi 500din.Pocetnici ce imati priliku da probaju,vide...dali im lezi ovo ili ono i dali su uopste u pravu kad su pomislili da musicare.Kako stvari stoje polovina ce odustati posle raznih saveta koje procitaju a ja cu imati musterija koliko ti volja....

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
Crni, izgleda da si predhodni post hteo da postavis u ovoj temi (gde se vodi rasprava WF vs. DT vs. pocetnik): Totalni pocetnik ... ili gresim? ::)

Za ovaj stap (predpostavljam da ces uzeti model AFTMA 6/7) i za namenu koju si naveo, najbolje ce ti posluziti neki WF7I (Intermediate - kanap sa sporo-tonucim prednjim delom). Ako ne mozes da nadjes takav, onda neki standardni plivajuci WF7F.
Nemoj da se iznenadis ako (u najboljem slucaju) takav kanap kosta kao tvoj stap! Mozes da probas preko oglasa, neki ocuvani #7 moze da ti posluzi.

Miroslav95

Newbie
Učlanjen(a)
19.06.2011.
Broj reagovanja
0
Jel za pocetak mora da bude bas musicarski kanap il moze za pocetak da mi posluzi obican najlon!? I koja debljina ako moze..... :whistle:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Miroslav95 je napisao(la):
Jel za pocetak mora da bude bas musicarski kanap il moze za pocetak da mi posluzi obican najlon!? I koja debljina ako moze..... :whistle:

Ne moze  :nowink: . Probaj sa plivajucim kanapom i tunucim polyliderom da bi i lakse bacao i lakse podizao kanap sa vode. Kad sve to sedne na svoje mesto, pocni sa tonucim.

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
Miroslave, moras imati musicarski kanap, to je osnovni deo opreme! Predlazem ti da pogledas neki tutorijal na netu (youtube i slilcno...), kako bi shvatio osnovnu mehaniku zabacivanja.
Kad nabavis opremu, bilo bi najbolje da imas nekoga da ti prakticno pokaze i objasni osnove. Ako ne, gledaj, citaj forum, pitaj...

Miroslav95

Newbie
Učlanjen(a)
19.06.2011.
Broj reagovanja
0
Stap kupujem kad pokazem ocene :D tj cim padnu prve ocene kupujem stap i cekrk......za pocetak nista tako veliko......preporucite mi neki kanap koji nije skup a za moje potrebe dobar.......nemam neke velike pare....... :p :hammer:

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
SA XPS

Najbolji za te pare.A ima i neki Varivas, al ga nisam probao da bih dao sud.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Miroslav95 je napisao(la):
Stap kupujem kad pokazem ocene :D tj cim padnu prve ocene kupujem stap i cekrk......za pocetak nista tako veliko......preporucite mi neki kanap koji nije skup a za moje potrebe dobar.......nemam neke velike pare....... :p :hammer:
AIR CEL DT. Darku traje vec trecu sezonu bez prmotavnja a ima oko 100 izlazak godisnje

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Miroslave!!!!!!!!!

http://bfcflyfishing.com/product_info.php?cPath=46&products_id=898

Miroslav95

Newbie
Učlanjen(a)
19.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ljudi dzabe mi govorite  :hammer: :hammer: Ja se nerazumem u kanape a polako kontam kako i sta za stapove....  :D ??? Dajte mi linkove i voleo bih da je ptodavnica negde u bg ili ns......  :bleh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
miroslave ako hoces da prodjes sto jeftinije a kupis dobar kanap koji ce ti dugo trajati , naravno ako ga ne oljustis po betonu... kupi Scientific Anglers Aircel
http://www.musicarenje.rs/shop/index.php?route=product/product&path=47_53&product_id=102

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
Najjeftinije sto moze da se nadje u klasi 7:

http://www.musicarenje.rs/shop/index.php?route=product/product&path=47_50&product_id=96

Ovo je 'online' prodavnica, ali pretpostavljam da isti moze naci u Novom Sadu. Uostalom, ako ne zuris toliko, 28.9. pocinje sajam u Novom Sadu, bice valjda nesto povoljnije opreme? ;)

U Beogradu se mogu naci neke kineske strune solidnog kvaliteta, ali do klase 6 (ispravite me ako gresim). Isti slucaj je sa strunama tipa Behr i slicno...
Naravno, ovo vazi za stap koji ti nameravas da kupis (6/7, u nizim klasama je veci izbor).

Vrh Dno