Koji štap uzeti

Učlanjen(a)
21.05.2015.
Broj reagovanja
0
Planirm da kupim novi štap sa čekrkom, ternutno koristim Balzer Fly IM-12 Jewel MX i čekrk Balzer Tactics Fly. Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan ovim štapom, koristim ga već godinu dana ali sad bih ipak uzeo nešto ozbiljnije. Potreban mi je štap dužine 9 ft klase 4. Budžet mi je oko 700 eura za štap i čekrk. Bilo kakva sugestija ili predlog bi mi dobro došao.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
zasto bi covek uzimao stvari made in PRC kada moze za te pare da uzme nesto vrhunsko  :D kakav crni hardy

gledajuci sa strane savrsenstva izrade ne bi gledao nista dalje od Daniellson cekrka,moje misljenje  :D
sto se tice stapova Orvis Helios,neki od Sage-a One,Method ili CTS-a,tu samo preovladjuje licni afinitet,

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Uzmi stap i cekrk za 400e a za 300 pravac Cg reviri dok ne slupas pare :)

Sent from my HTC One using Tapatalk

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ovde neces dobiti odgovor na tvoje pitanje..100 ljudi 100 ukusa..prema tome citaj googlaj pa sam odluci...

Učlanjen(a)
21.05.2015.
Broj reagovanja
0
Da li neko ima iskustva sa Vision Extrim štapom i Vision kela čekrkom. I koji bi mi štap i čekrk preporučili od Sage.
Reke na kojima pecam su Ribnik, Pliva i Sana ribe.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Eh da....cujem da su se po Ribniku a i ovde kod nas popalili na Sage circu 589-4

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Sage one ili ako mozes da nadjes z-axis 490-4 a cekrk sage click......polovan stap i nov cekrk i da ostane za sitnice.....

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Ovo je bas nezahvalno preporučiti ti kupovinu nekog pribora...

U današnje vreme svako ko kupuje pribor je u velikoj dilemi jer je pribora na sve strane...
Gledanje po netu meni unosi samo konfuziju...jer nekom je crno nekom belo....previše informacija
Najbolje je da vidiš sam i probaš što je moguće više pre svega štapova a čekrk, tu je mnogo lakše...baram meni
Sve je tu dobro Orvis, Sage, Hardy, CTS, Loop...sad zavisi šta očekuješ od štapa i preferiras...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Dragan Kaurin 87 je napisao(la):
Da li neko ima iskustva sa Vision Extrim štapom i Vision kela čekrkom. I koji bi mi štap i čekrk preporučili od Sage.
Reke na kojima pecam su Ribnik, Pliva i Sana ribe.

Brate Kela je dobar cekrk, uostalom naslednik je odlicnog modela XLA ali 300+e za Vision cekrk je smehotres, kakav god da je.

Vrh Dno