Koji štap uzeti

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nemam pojma kako je model LE uopste zasluzio da na njemu pise Sage :D Jedan od odvratnijih stapova koje sam ikada probao. Ali cinjenica da je 15000 din za taj komplet extra ponuda.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Za 700 € modu da se naprave dva lepa kompleta. Baš lepa.  :yeswink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne moze da se nadje, Mg nije uvoznik CD-a vec CTS-a. A uvoznik CD-a nema musicarske blankove i nece ih imati. Moze da se juri blank po Rusiji ali od toga osedis.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
227
simpson H je napisao(la):
Ne moze da se nadje, Mg nije uvoznik CD-a vec CTS-a. A uvoznik CD-a nema musicarske blankove i nece ih imati. Moze da se juri blank po Rusiji ali od toga osedis.
i slupi

Učlanjen(a)
21.05.2015.
Broj reagovanja
0
Da li neko ima iskustva sa Sage Approach 490-4? Mislim da bi mi taj stap odgovarao. Ili je Sage One bolji izbor? Inace ovaj stap koji kupim planiram da koristim duzi vremenski period.

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
Ako mozes doci do stapa Winston Boron III LS i ukombinujes ga sa nekim adekvatnim Vosseler cekrkom (moze i polovan cekrk) ...

vladakostic

Newbie
Učlanjen(a)
13.02.2017.
Broj reagovanja
0
Kupio bih stap za musicarenje po Staroj planini Visocici, Jermi i Nisavi.
Imam Sekspir profesional 2,55m #5/6 ali imam utisak da mi u prolece kad je jaca voda i peca se ninfama treba malo jaci stap #6/7 mozda za stopu duzi .
Stap bi morao da bude dvodelni i bilo bi pozeljno kada bih mogao da ga licno pogledam pre kupovine. Budzet do nekih 200e
Ne znam gde bih to mogao ovde u Beogradu ili mozda Sofija Bugarska ..
Hvala unapred !

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Kontaktiraj na PM  forumaša '' Simpsona ''. Iskustvo najpozitivnije,lično i ljudi koji su saradjivali a znam ih.

Odnos  cena-kvaliter NAJKOREKTNIJI. Dobrodošao i svet FF-a i ovaj forum  :bye:

Vrh Dno