Koji štap uzeti

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
vladakostic je napisao(la):
Kupio bih stap za musicarenje po Staroj planini Visocici, Jermi i Nisavi.
Imam Sekspir profesional 2,55m #5/6 ali imam utisak da mi u prolece kad je jaca voda i peca se ninfama treba malo jaci stap #6/7 mozda za stopu duzi .
Stap bi morao da bude dvodelni i bilo bi pozeljno kada bih mogao da ga licno pogledam pre kupovine. Budzet do nekih 200e
Ne znam gde bih to mogao ovde u Beogradu ili mozda Sofija Bugarska ..
Hvala unapred !

Vlado sta ce ti druze klasa 6/7??' Pa ne bacas kamen nego nimfe sa tungstenom 4mm mozda negde 5mm ali to ti je sve 1gr-2 gr. Po meni iskreno bih za 200e kupio neki nimfaros 10 fita #4 eventualno #5 ako su bas takvi uslovi koje si opisao ali iskreno mislim da nema potrebe a i sta ce ti stap od 150gr za nimfarenje mnogo je to jbt ruka ce ti otpasti.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Dobra cetvorka zavrsava posao po visocici. Ja pecao sa trojkom bez problema. 10stopa taman duzina.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Da ne otvaram novu temu nego ovde da se nadovezem,наиме интересује ме ваше мишљење ,шта је битније имати бољи канап или штап,или обоје????

baltic

Newbie
Učlanjen(a)
20.02.2018.
Broj reagovanja
0
Zdravo svima. Zanima me ima li neko iskustva sa stapom shimano freestone fv834 i da li sam pogrijesio pri kupovini. PS nedavno sam poceo musicarim. LP.

PustoloV_Pecaro

Junior member
Učlanjen(a)
26.03.2012.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Uzmi stap i cekrk za 400e a za 300 pravac Cg reviri dok ne slupas pare :)

Sent from my HTC One using Tapatalk

Nesto najgenijalnije sto sam cuo. :)

Vrh Dno