Prle
Senior member
Trenutno na repertoaru "Kosmos u orahovoj ljusci" - Stiven Hoking.
A cim to zvrsim pocinjem ponovo sa Don Miguel Ruis-om.
A cim to zvrsim pocinjem ponovo sa Don Miguel Ruis-om.
Od Bukovskog sam pročitao gotovo sve što je izašlo na našem jeziku,osim ove knjige,pa sam se baš raspametio kad sam konačno naleteo na nju!Rancic je napisao(la):Matori perveznjak je dobar.
Probaj da nađeš "Kalifornija bluz" od Mike Oklopdžića (čini mi se). Svideće ti se.
Ako izuzmemo hebano komplexnu "Teoriju struna" (a nema veze sa pecanjamPrle je napisao(la):Trenutno na repertoaru "Kosmos u orahovoj ljusci" - Stiven Hoking.

Pa uvek je bolji program na FM !Kalifornija bluz" sam pročitao odavno,i prvi deo knjige mi je bio ok,dok je drugi teška smaračina!Počitao sam i "Metro" od Mike Oklopa,ali mi nije to to!
St.Igor je napisao(la):Pa uvek je bolji program na FM !Kalifornija bluz" sam pročitao odavno,i prvi deo knjige mi je bio ok,dok je drugi teška smaračina!Počitao sam i "Metro" od Mike Oklopa,ali mi nije to to!
P.S. Ko razume shvatice.
Knjiga je podeljena na dva dela FM i AM , ono kao radio talasi , pa Zvezdana je smorio ovaj AM deo a ti izvuci paralele sta Zveki vrli majstor strimerisanja vise voliJa nisam razumeo mada se trudim iz petnih zila evocirati detalje iz ove knjige. Cenim da u svakom slucaju ima neke veze sa opijatima ili seksom.
, svasta bi mi palo na pamet
...