obrni okreni ipak pade odluka za tajmen...i to ne za onaj noviji skuplji model več "Convertible River" model http://www.taimen.com/mt/product_info.php?cPath=316_77&products_id=5821
uspoređivao sam raznorazne kombinezone i pronašao mnogo skuplje istih opisanih karakteristika a neki su bili i isti s drugim natpisom firme

ali i skuplji. Onda mi Simms dugo mirisao pa kada sam "vidio" par negativnih "iskustava" sa npr. modelom G3 kojem se nakon ne mnogo vremena odlepio držač pojasa pa onda po još koja informacija mi je kapnula i Simms otpade. Odlučio sam se za nešto što lako naručim i ne platim putne stroške osim ako naručim da mi ga što pre dofuraju oviz UPS-a. Razmišljam sada ovako, radije da imam dve tri sezone jednog ovakvog pa opet novog a ne da 5 ili 10 godina stalno gulim jednog te istoga. Uvetno-jeftinije i lepše ako ne pati čovek od toga da ima "firmu" na sebi. Pored svega sam dobio pozitivne informacije o tom modeliu i drugim njihovim modelima tako da ko zna možda si priuštim kroz par meseci još kojega za rezervu i šta če mi više i bolje
Fino je imati dobru rezervu posebno ako to ne košta previše.