Prvi moj je bio Behr i tada placen 100 maraka u ono vreme - vreme trajanja 1 godina (valjda) i to cistog pecanja, prvi bio pa se cuvao ko oci u glavi, porozan na savovima postao jako brzo a onda i svuda, spasa mu je bilo ali samo u korpi za smece, na zalost moju a njega sam spasao lepkova i ko ti ga zna cega jos.
Drugi - Rapala takodje slicno placen model. Od dva koja su imali ovaj je bio jeftiniji, zaboravih naziv modela, i sada to je vec bilo ozbiljnije, godinu i po i jos pola sa krpama, zakrpama i lepkovima... porozan je postao gde god je mogao i to odjedanput. Takodje cuvan sto je i normalno jer je bio lepsi i moderniji od behr-a

posle dve godine isto kao i behr. Spasao i sebe i njega... mesto spasa - isto
Treci - Simms Headwater pants svecano usle u 4vrtu godinu .. problema .. ni na vidiku
Cetvrti - Simms Headwaters u se prikljucio od prosle godine... problemi...hm kao i prethodno
e sad ono bitnije
da ih ne zalim i nezalim ih, ne volim da sam rob robe vec je roba moj rob. Prema robu (robi) se postvaljam tako kao sto je i vecina napisala susenje u ladu, pranje u masini povremeno, dva puta godisnje revivex, po mogucstvu neispresavijen da stoji odlozen itd itd . I sada posto mog roba redovno i dobro pojim i hranim on mi isto vraca. Posto je to rob (roba) ja ga i ne stedim na terenu. mulj, pesak, kamenje, trava, granje, dubak, auto, kafana, kisa, sunce, sneg, nema postede u radu.
Peti pa suvisno je pretpostavjlati koji ce biti

.. al eto ovo nisu najskuplji modeli simmsa pa itekako sluze, takodje verujem da ima i drugih jako dobrih marki wadersa, dobrim delom i jeftinijih, tako da je potrebno da ubodete pravi

j aposto za sebe ubodoh resio sam sve na dalje