Konektori

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Cekaj malo, ja isto valjda ufatim neku ribu ali mi nijedan konektor ne spade sa strune, buzir ne sluzi da drzi konektor nego da sacuva isti da se ne rastura. On je tako konstruisan da sto se vise vuce vise steze kanap i nemoguce je da spadne...
Jovanca, onaj sto sam ti dao na Barosevcu nece da te izda sigurno  ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
nespetro hvala,pogledah video i napravih konektor za minut,,stvarno prosta stvar , mozes praviti duzine koje god hoces .....kad sam ga ja napravio iz prve koji ne znam da namestim lanac na biciklu  :hammer: :hammer:onda sta bi rekli iskusni vezaci musica,uglavnom jako prosta stvar i veoma pouzdan se cini ovako napravljen konektor od backinga.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Je li neko koristio ove iglice za spajanje kanapa i predveza?
Deluje zanimljivo...

28u7f2w.jpg

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Pre nekoliko odradio sam sebi ringlicu na kraju kanapa, prezadovoljan sam.

24cxuma.jpg

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Djole, ovu su neke halkice koje koriste šarandžije, precnik je 3 mm.
Morao sam malo veću da stavim jer kroz one male koje mi koristimo ne može da prođe BUTT od predveza.
Ne pravi mi nikakve probleme pri zabačaju, ne potapa vrh kanapa, kroz sprovodnike se ne čuje.
Tako da sam za sad zadovoljan, videćemo kasnije da li ću mu pronaći neku manu.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
po meni najbolje https://vimeo.com/70571226 . i na kraju zalepite LOON UV knot-om

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Ivke, koristim i ovaj nacin na jednom kanapu.
Ali na ovom potrebna mi je petljica, kako bi menjao predveze.
Izutra lovim predvezom za nimfu a u toku dana skinem predvez i stavim drugi za suve musice.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
isto i ovde. Debljom strunom ili parcem Amnesije vezes ovaj cvor a sa druge strane, na 10-ak santimetra, vezes Perfection Loop https://vimeo.com/70561259

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Malo cu vam pokvariti dojam urednosti i estetike. Ukratko, bez uvrede, ovo je vrlo lose rjesenje. Smisao spoja strune i predveza je da se energija glatko prenosi s jedog na drugo. Znaci da se ne lomi vec ravnomjerno savija. Kod ovakvog spoja nastaje "lom" koji moze imati raznorazne, uglavnom lose posljedice. Ne racunajuci sto se varenjem potrosi nekoliko centimetra stune, pa kad na tom mjestu pukne, a puknut ce sigurno... To zaboravite. Ako zelite lijepo i korisno bacati.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Majstore, dajte mi onda neki savet koji je po vama najbolji.  :tbumb:

Vrh Dno