Košarka

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Kokoskov i sase (Djordjevic & Obradovic) su jedini moji validni treneri Srbije!! treneri moderne, brze kosarke..
Sve ostale price mogu biti samo Vujosevic/Obradovic smrt kosarka  :p :p :p
I ako nije poveo Marjanovica, igrace on drugi put ako mu mladji kosarkasi koji se konstantno pojavljuju, dozvole..Rastu deca, ima kliinaca od 210-215+cm rastrkanih po Evropi, nek samo skupljaju iskustvo  :tbumb:
Verujem ekipi celoj...i odlican je Bogdanovic, dacedrugi put...kad bude jos potrebnije.. :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Obradovic DA djordjevic nikako...cak sam tipovao da ce cigani da promene radonjica sa obradovicem....bobi fali jako...da je bio dobili bi francuze ovako sa stimcem bolje I ne moze....

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
PROTA71 je napisao(la):
I ako nije poveo Marjanovica, igrace on drugi put ako mu mladji kosarkasi koji se konstantno pojavljuju, dozvole..Rastu deca, ima kliinaca od 210-215+cm rastrkanih po Evropi, nek samo skupljaju iskustvo  :tbumb:

to mu ja najveca i najgluplja greska koju je mogao da napravi,zbog cega? Mentol,Bobi je klasa i sa njim bi ovo bilo makar 50% lakse

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Igrali bi previse na Marjanovica a on je isuvise spor za Amere, aman svi ovi su pucaci/razbijaci..
Ovaaaaaaako vrlo realno mozemo biti 4-rti i nema nas do finala sa Amerikom  :nowink:
Pa zar 4 zadnje minute da ne damo Galskim petlovima kos???
A ono juce je suuuuuuuuperopusteno, prava basketaska, vesela, borbena Srbija!!! Bravo momci!!! :bye: :yeswink:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Ostavise srce na terenu. Ovako kad igraju, nije mi tolko zao ni kad izgube. Tek ce ovi momci da prave lom gde god se pojave.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
gegula je napisao(la):
Umalo a,.... kosarku ne gledam zbog amera..dopingovani svi do jesnog...jedino oni na olimpijadi ne podlezu doping testu..ne razumem zast ostale repke ucestvuju I takmice se sa njima...
Nisam baš siguran u ovo za testiranje američkih košarkaša.

Inače, postaje jasno da je doping danas toliko masovna pojava, da sport praktično postaje suprotnost svojih izvornih vrednosti.
Igre sa loptom i nekako, ali atletika, plivanje, biciklizam ... tu se više ništa ne zna  :(.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Druze njihov je uslov da se pojave na oi  da ne budu testirani na doping tako je od kad je drim tim poceo da nastupa to jest nba ograci..milion posto..izgovor im je da se oni testiraju tokom nba lige sto je opet nebiloza svi znaju da im je pola lige  na marihuani....ali ameri su to pa mogu kako hoce...politika cista...vidis da su I ruse sklonili sa oi..smejurija...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Gde je tu onda demokratija za koju se ameri zdušno zalažu?

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
neba je napisao(la):
Od francuza smo 101% namerno izgubili !

ovo nemoj da pises vise druze jer je smesno da neko u sred takmicarakog ciklusa I borbe za poziciju namerno gubi tekmu...vidis I sam kakav je sad karambol I koje su kombinacije za cetvrt finale...uostalom tim koji ide namerno da izgubi tekmu nije tim...naravno postoji I ta kpmbinacija nekada ali u zadnjem krugu ili kolu da kalkulises ali u sred takmicenja jok...

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Jašta . Teo maši,Bogdanović zbunjen u sekundi da bi lopta zaista mogla da uđe...igrači mrtvi ladni...komentator sugeriše triput to isto

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
gegula je napisao(la):
Druze njihov je uslov da se pojave na oi  da ne budu testirani na doping tako je od kad je drim tim poceo da nastupa to jest nba ograci..milion posto..izgovor im je da se oni testiraju tokom nba lige sto je opet nebiloza svi znaju da im je pola lige  na marihuani....ali ameri su to pa mogu kako hoce...politika cista...vidis da su I ruse sklonili sa oi..smejurija...
Postoji ta priča, ali nisam to do sad nigde zvanično video. Pogledaj ovaj stari tekst naših institucija:
http://www.adas.org.rs/vesti/2014/09/15/americki-sportisti-idu-na-doping-kontrolu-kao-svi-ostali/

A to za Ruse ... drogiraju se i jedni i drugi, nema tu velike razlike.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Nebo deuze komentator je sarenac ..veze nema sa zivotom lupa gluposti...
@falco..u nba kada testiraju igraca prvo ga upozzore dva meseca ranije da ce ga testirati tako da pazi sta uzima I za to vreme da se iscisti...ipak se tu velika lova vrti da bi kaznjavali zvezde tek tako....ovo ti pricam jer znam iz pouzdanih izvora...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
gegula je napisao(la):
Nebo deuze komentator je sarenac ..veze nema sa zivotom lupa gluposti...
@falco..u nba kada testiraju igraca prvo ga upozzore dva meseca ranije da ce ga testirati tako da pazi sta uzima I za to vreme da se iscisti...ipak se tu velika lova vrti da bi kaznjavali zvezde tek tako....ovo ti pricam jer znam iz pouzdanih izvora...

hehehehehe...ko ti javlja, dileri marihuane ili La Bronovi... :nowink: :yeswink:
Jer Ti stvarno verujes u te stvari???
Proverene...hehehehehe
Pa dopinga ima gde god hoces, pa i trudnice nam se dopinguju raznim hormonima za odrzavanje trudnoce a ti sad pricas o vrhunskim kosarkasima NBA lige..devojcice dobijajum menstruaciju u 9-toj godini a tebi opravdanje da se samo Ameri bodu...ahahahahaha!!
Sad da ne prodje bez mog komentara sportista iz Rusije...kao i Kina i mnoge druge nacije i narodi, miksuju sve i svasta,,,samo da jos uvek nije nedozvoljeno, jer samim tim cim ne pise NE, onda je dozvoljeno, tj. DA...Tako da se svi drogiraju!!!Pa bio to kreatin, majcino mleko pustinjskog gekona koji se jednom u 100 godina pari i dobija mlade pa se muze mleko majke... :hammer: :hammer: :hammer:

Malo, malo pa se desi nesrecan slucaj gde mlada tela, bez stetnih agenasa kod sebe (sportisti, bez alkohola i nikotina) umiru na sred terena...!!!
U petak mi je bio momak na poslu koji je zbog povrede kolena morao da prekine kosarkasku karijeru vrlo rano...Znas li ko mu je grejao klupu??? Lucic  :nowink:
Jbg!!!!Sta ti je sreca..A ovamo frka zbog Bobija, ma Bobija ima na sve strane..ima takvih momaka,samo da se KSS ne mesa u sastavljanje i taktiku i sve ce biti mnooooogo bolje,,..
Jos jednom, skroz verujem u tim i taktiku Sase Djordjevica i Srbije na olimpijadi u Riu..
Srecno momci...jebes docek na terasi grada, pikajte samo srcem taj basket i uzivajte!!!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Rekao mi za  najavu u nba ligi na doping druhar ciji je burazer igrao tamo pod jedan..pod dva opet decko koji je bio na nba kampu iz mog mesta I koji je pricao sa nba igracima...vins carter ako znas o ko je taj igrac...sa carterom bio mesec dana..plus neki drugari koji su igrali u usa na koledzu kazu da je sve upravo tako I to je javna tajna....e sad..da se svi drogiraju I uzimaju to je tacno ali trebalo bi da bude za sbe isto...

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
Jesi li pročitao onaj link što sam dao?
Da ne pričamo o njihovoj ligi, ADAS tvrdi da se testiraju na svetskim prvenstvima, olimpijadama ... kao i svi ostali.

Vrh Dno