Kreice (Jednodnevke)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Da predjem 1500 kilometara za jedno pice? Koje je to pice? Neka vradzbina? Napitak za podmladjivanje? Vecitu erekciju? Povecanje polnog organa? Vecni zivot?
Ne treba pice. Hteo sam da sami nalazite materijale, jer i to moze biti veoma interesantno. Udji u prodavnicu tepiha i trazi im polipropilen kojim opsivaju tepihe. Imaju sigurno, ali nije na prodaju. Moraces da podmitis prodavca da bi ti dao malo. To je jedan od laksih nacina da dodjes do polipropilena. Ali za onaj najfiniji, koji ja cenim vise od CDC-a, moraces mnogo da se potrudis. Dodji u Nis i ja cu ti pokloniti malo. Ne treba da castis ni pice!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da osvežim malo ovu temu  :)

Evo nekih mojih verzija jednodnevki. Biots tela dominiraju kod mene. Pronasao sam gray dun biots, jedva cekam da ga i kupim. to ce biti isto fenomenalno. Također naranđasti i smeđi moram da nabavim. No, ovde imam i jednu quil verziju, ears hear i samo cdc+biots (moja omiljena verzija).

Prilozi

• jednodnevja olive 2 .jpg
    jednodnevja olive 2 .jpg
    51,7 KB · Pregleda: 419
  • jednodnevka ginger.jpg
    jednodnevka ginger.jpg
    45,9 KB · Pregleda: 462
  • jednodnevka ginger 2.jpg
    jednodnevka ginger 2.jpg
    48,5 KB · Pregleda: 411
  • jednodnevka gray.jpg
    jednodnevka gray.jpg
    43,4 KB · Pregleda: 416
  • jednodnevka olive.jpg
    jednodnevka olive.jpg
    39,6 KB · Pregleda: 388
  • quil brown cock.jpg
    quil brown cock.jpg
    45,4 KB · Pregleda: 400
Z

Zakula

Guest
Seb,brate moj,odushevio si me muvama.Znachi odushevljen!Kakav izbor boja,svaka chast!!Prelepe su!Sjajno,ovim muvama ima da pravish rshum na onim tvojim rekama.SAd sam se napalio,moram i ja da pravim male biots dun-ove!

Z

Zakula

Guest
Zaboravio sam da napomenem,da sam odushevljen i udicama...Koje su to udice??

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Dragi Zakula, velicine ovih udica su: 12, 11, 14, 15, 17 TMC 103y i 102y (uglavnom te koristim) Imam i # 19 102y tmc ali ta je jako sitna i ceka avgust tj. vreme kada ove budu pre velike :) Ako imas sivi i smeđi biots to je fantazija, mada maslinasti je totalno nezaobilazan kao i ginger (barem u prema mom iskustvu). Sviđa mi se biots što ga se da namotati dfa bude gladak i tako poudari svetlije i tamnije delove abdomena, ili ako ga obrnemo sa druge strane da bude onako drugačije porebran sitnim fibrama biotsa (ako sam se dobro izrazio) uglavnom razume se šta mislim  :) Četiri isperka od petla/fibre za rep, cdc u 90 stepeni, dva namotaja petla ispred i iza cdc-a i finish. Opet sam se vratio na pocetak, opet vezem i koristim odlicne stare jednostavne muve  ;) Čisto osveženje  :D

simply but deadly!  :)

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Veoma kvalitetne muve, ova tema je zaista zaslužila da se iskopa i zaživi! :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
oh zaboravio sam dodati moju omiljenu  :)

cdc&biots, na udici #14

Prilozi

• jednodnevka olive biots&cdc.jpg
    jednodnevka olive biots&cdc.jpg
    34,6 KB · Pregleda: 819
Z

Zakula

Guest
Evo mojih malih dun-ova za kasno leto i probirljive pastrmke i lipce...

Z

Zakula

Guest
Ups,zaboravih slike...

Prilozi

• Grey Quill.jpg
    Grey Quill.jpg
    21,6 KB · Pregleda: 261
  • Small Quill Dun.jpg
    Small Quill Dun.jpg
    14,6 KB · Pregleda: 802
  • Small Biots Dun.jpg
    Small Biots Dun.jpg
    17,9 KB · Pregleda: 814
  • Para Dun Grey.jpg
    Para Dun Grey.jpg
    24,9 KB · Pregleda: 259
  • Litlle Chery Dun.jpg
    Litlle Chery Dun.jpg
    27,7 KB · Pregleda: 277
Z

Zakula

Guest
Takodje sam zaboravio da kazem da su radjene na Gamakatsu udicama #18 i #20.Poslednja,Grey Quill, je uradjena na udici #16.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
A bre fantome imas opciju modify ustvari imaju svi članovi sat vremena od postavljanja posta. Tu klikneš i promeniš šta želiš. A pošto si ti moderator tog i foruma vreme ti nije ograničeno a možeš da edituješ i tuđe postove. Moram da ti napišem kako funkcioniše! :smoke: :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
pogledajte ovo, srušio sam svoj klenovski rekord i to olivebiots mojom verzijom krejice #17  na s. bohinjki :bleh:  :D  8) :smoke:
tačno 53cm  :)

Prilozi

• dsc02503.jpg
    dsc02503.jpg
    73,3 KB · Pregleda: 321

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala hvala i da znas mnogo sam sretan zbog toga :D :). Inace danas je riba bila nemoguca, posebno lipljan je bio izbirljiv (namenjao sam se muva alal mu vera, ipak bocnuo sam nekih desetak komada samo krejicama dok pastrmke samo na krejice i svega par na nimfe)...dolazi nam vreme sitnih muva (bar ja tako mislim)...85% današnjeg ulova je bilo na krejice (sa telom od biotsa, krilima od cdc-a i nogicama sa 4 namotaja petla) ostalo se svelo na mrave i osice te malo na nimfe (samo u brzacima). Krejice su danas odnele pobedu. 

emergeri koji mi uvek donesu nekog lipca i pastrmku danas zakazli  ???

evo vam jos dve simbolicne slike od danas, pogledajte boje ;)  :D

lipljani danas max do 25-30cm i pastrmke max do 25-40cm.

Prilozi

• dsc02494.jpg
    dsc02494.jpg
    119,3 KB · Pregleda: 260
  • dsc02498.jpg
    dsc02498.jpg
    85,3 KB · Pregleda: 266

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja