Kudelja

geronimo

Junior member
Učlanjen(a)
08.05.2006.
Broj reagovanja
0
Pravio sam ja i sta znam ulovio jesam ali da je nesto pretjerano efikasna i nisam primjetio  ???

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Sinoč sam navezao jednu pupu krznokrilca sa abdomenom od stare kudelje. Nije mi se dalo slikati ali možda budem danas ako budem imao vremena. Mislim da bi češke nimfice bile izuzetne od ovoga materijala a isto tako i North Country Spidersi.

Evo malo sam našao vremena da slikam tu moju pupu i malo da se poigram sa CS3om  :D Udica je TMC 206BL 14#. Abdomen je od stare kudelje a gornji deo abdomena pokriven fibrama fazanova repa, porebran bakrenom žicom. Krilni pupoljci su od raphie. Thorax je od maslinasto smeđeg dubbinga. Antenice i nogice (nešto kraće nogice ispod samih krilnih pupoljaka) od fazanovog repa. Blago otežana olovnom žicom. Jedva čekam da ju ponudim našim kolegicama iz smaragdnih dubina  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Hvala milanče :), nego pogledajte ovu. Ovakvu pupicu na 16# sam kupio kada sam došao prvi put u sloveniju, s tim da je imala zlatnu glavicu i na leđima ovakve dvije crte a telo je bilo vrlo identične boje. Sa njom sam imao super lovno iskustvo koje je kratko trajalo (otišla u krošnje) :'(.  Ovo je moja modifikacija sa dodatkom nogica od fazanova repa i antena sa gornje strane od fibri pera divljeg patka.  Kudelja me strašno inspiriše u zadnje vreme  :)

marinjo

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
1
Nemam teksta, Seb!  :drool:
Moracu da sklepam nesto ovakvo za leto da brljam po brzacima kad pastrmka udje u samu penu. :tbumb:

joker

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Kako se vode najbolje ove pupe, na kojoj dubini...

Vrh Dno