Baki-Pa je napisao(la):
Vidiš, za razliku od tebe, imam prijatelje sa kojima se družim 40+ godina. Sa nekima češće, sa nekima ređe. Ti to sigurno nećeš doživeti. Iz Čačka si, pa si živeo u Beogradu, sad si u Kini. Ti svoje prijatelje tražiš na internetu i pecanju. Što bi se reklo, silom prilika. A Tihi je bio dobra prilika koju si unovčio. Vaš odnos bi pre nazvao poslovni nego prijateljski. Našla krpa zakrpu.....
Pod jedan.... argument od 40+ je smesan, ja imam manje od toga al imam drugare koje znam duze od rodjene sestre...
Nalazenje ljudi preko interneta.... sta tacno fali tome ako se izrodi nesto dobro????
A sto se odlaska u bgd i kinu tice.... cenim da imas drugare koje cenis a koji su zapalili na studije u bg i ostali... ili zavrsili fax, probali u srbiji i rekli jebes ovo sranje i otisli gde im.je bolje....
Pljuvanjem mene pljujes i njih...
Elem.... i dalje mi nije jasno zasto napadas mene zbog izrecene istine da lupetas.... 4ti tim.... samouvereno si gadjao na komu.... zajebao si se opasno.... upuvali su se neki drugi... sto sad ne pljujes po njima? Ne radis to jer ti samo koma smeta, jer ne umes da objektivno postavis stvari....
Navucen si ciljano na tanak led, zajebala te kolicina gluposti, probio si led i sad ladno jajcima.... nema veze, bice jos hladjenja nemoj da brines.... takvi kao ti se lako izlecu pred rudu...
I dalje cekam izvinjenje za izrecenu glupost...
[emoji3]
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk