KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I jos jednom napominjem nemam nista protiv tebe niti sam hteo da komentarisem javno nista dok se JPK nije zavrsio jer oni momci sa Djetinje to ne zasluzuju jer su super likovi.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu, jel ekodom upravljaju deca, ljudi bez svog ja???? Kako su njih dvojica mogili da se izaberu bez saglasnosti pomenutih ljudi.???? Meni to nema logike nikakve...

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa ni meni ali su se samoizabrali. Cekaj Tihog da iznese svoju verziju price. Ja njemu pruzam sansu da isprica on meni nije dao odmah je poverovao. Niti me je pitao bilo sta.
Mozda je bio nesporazum. Mozda se nisu razumeli. Svasta je moguce.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Drago mi je da se slazemo

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Zapitajte se kome su podneli ostavke... pa ćete shvatiti da se nisu samoizabrali... u dopisu saveza piše da su podneli ostavke tako da ih je savez postavio kao članove organizacionog odbora... Vladu kao predsednika zajednice, a Tihog kao nekoga ko je imao volju i želju da se prihvati da pomogne EKOD-u.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
markomilacic je napisao(la):
Zapitajte se kome su podneli ostavke... pa ćete shvatiti da se nisu samoizabrali... u dopisu saveza piše da su podneli ostavke tako da ih je savez postavio kao članove organizacionog odbora... Vladu kao predsednika zajednice, a Tihog kao nekoga ko je imao volju i želju da se prihvati da pomogne EKOD-u.

Kkao da znamo da neko drugi nije imao više i volje i znanja,izvini Marko ali je ovo glupost.Što se tihi utrpao u to i ko ga je progurao,jel niko drugi ko ima više znanja to nije mogao da bude,sami su se izabrali ma ko šta rekao.
I ovo što Marić piše je suština
dosta više laži i svega ostalog,zašto ne napipše šta jhe bilo,gde je sada emporio da piše ovde velikim slovima,nema ga izgleda.

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Pa čekaj Pero sad... jel Žući neko stavio pištolj na glavu i rekao da Tihomir mora da bude tu... ja mislim da nije... sa druge strane ako je Tihi smetao Žući i nije radio kako treba zašto nije direktno komunicirao sa Boškovićem i rekao ti dečko kući a ja ću ovo dalje...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Da me neko ne razume pogrešno,na ekipu iz Užica se ništa od napisanog ne odnosi,opet se vraćamo na podmetanja ,izvrtanja,pitanja  bez odgovora.
Sve to na kraju nije toliko ni bitno,ali koliko mali moraš biti da ideš okolo i pljuješ i reku na kojoj si pecao zadnjih nekoliko godina,spavao ,jeo bez naknade ,gde su te domaćini dočekali raširenih ruku,I ONDA  ti ideš i sereš kako je reka sranje ,kako su ribe mrtve,kako ti je draže da na drugoj reci uhvatiš jednu divlju ribu nego na toj reci 100  mrtvih ali naših,
mada to ti nije smetalo da do pre mesec ili dva dolaziš na našu reku i hvataš te mrtvake.
I oholi molio bih te bez advokatisanja jer stvarno nema potrebe

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
U srbiji treba da se zabrane takmicenja . Svi ste se posvadjali  a nikakvih rezultata nema. I forum ste sjebali.

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Da me neko ne razume pogrešno,na ekipu iz Užica se ništa od napisanog ne odnosi,opet se vraćamo na podmetanja ,izvrtanja,pitanja  bez odgovora.
Sve to na kraju nije toliko ni bitno,ali koliko mali moraš biti da ideš okolo i pljuješ i reku na kojoj si pecao zadnjih nekoliko godina,spavao ,jeo bez naknade ,gde su te domaćini dočekali raširenih ruku,I ONDA  ti ideš i sereš kako je reka sranje ,kako su ribe mrtve,kako ti je draže da na drugoj reci uhvatiš jednu divlju ribu nego na toj reci 100  mrtvih ali naših,
mada to ti nije smetalo da do pre mesec ili dva dolaziš na našu reku i hvataš te mrtvake.
I oholi molio bih te bez advokatisanja jer stvarno nema potrebe

Sad te nisam najbolje razumeo... šta sam izvrnuo?

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
U srbiji treba da se zabrane takmicenja . Svi ste se posvadjali  a nikakvih rezultata nema. I forum ste sjebali.

hahahaaaa..pa to nije nista novo u nas....       

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ti ništa,zato sam i razdvojio postove,tebi posebno odgovor,baš da ne bi došlo do nesporazuma,ovo gore se nije odnosilo na tebe.
Izvini ako si pogrešno razumeo

a što se pištolja tiče možeš pitati žuću kad dođeš sledeći put da ti ispriča šta je i kako bilo,neće ga mrzeti da ponovo sve priča veruj mi.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):

Postoje admini pa nek brišu šta misle da treba i nek banuju koga misle da treba.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Treba da se brise sve oko takmicenja i da se banuju svi koji ne musicare a palamude

Vrh Dno