pera je napisao(la):
da li se pravite blesavi ili ne ,ne znam,ko je rekao da je on išta menajo,ja kažem kako se ponašao,a to što sad piše o takmičenjima (kao i ti) pa zašto to tada niste rekli,što ne stavi klip kako se svađa sa kapitenom ekipe na jkp
Pa kako da bilo sta kazem ili ulozim prigovor kad sam za te nepravilnosti culi od clanova EKODA posle takmicenja!
Ja sam jednog video i prijavio i uredno je sankcionisan, tu je sunja se i ne moze da predje preko toga sto sam mu pomogao da ne laze samog sebe laznim rezultatima!
Taj na snimku nije kapiten ekipe vec supervizor koji je pod ingerencijom sektorskog sudije, nije odradio svoj posao kako treba i nakratko napravio problem koji je resen ubrzo.
pera je napisao(la):
jel bre vi mislite da smo mi svi veverice ili šta.
Ni jedan dokaz nema ,samo rekla kazala po ćoškovima,jelk to dokaz
Ja sam izneo vise pisanih dokaza cekam da Oholi potvrdi da ti je prosledi mail pa da nam ovde kazes koji je to racun u biltenu i sta je menjano.
pera je napisao(la):
Zasšto je podneo ostavku i ovo što Baki kaže ko je preneo lažnu informaciju Boškoviću,ništa ,manje i ništa više od toga
U mojoj ostavci sve pise dostavljen je SSRS, EKOD-u i No1, trazi da ti je daju. Uredno svim poslata!
Koja lazna informacija je preneta Boskovicu?
Sta je ta lazna informacija prouzrokovala?
I ko je poslao laznu informaciju?
Ti meni pricas da su to price rekla kazala, napisao si 100x laz ali ni jednom koja laz.
Ajde za pocetak odgovor na neka moja pitanja koja sam ja postavio, niko ne odgovara ne znam zasto!!!
pera je napisao(la):
Koji završni ručak,koje takmičenje o čemu pišeš,ručak je ručak?
Zašto nisi prijavio sve nepravilnosti na takmičenjima od kuke do ,mesta ,dopisivanja i svega ostalog i uložio prigovor.
Jedan rucak nije isto sto i dva rucka, ali zamrsio si se pa se vadis ali dobro.
Kao sto gore napisah na svim takmicenjima sam uredno prijavljivao nepravilnosti, bar sam po tome poznat, necemo se vredjati to nije nikakva tajna...[emoji6]
pera je napisao(la):
Koliko znaš toliko i pišeš,nije ekod organizator već no1,na taj račun su trebale stići uplate.
U stvari ti to odlično znaš,ali je lakše ovako
Upravu si moja greska oko zr je ocigledna, priznajem i izvinjavam se! Evo javno pogresih.
Nego posto si ti pomenuo da je menjan ziro racun na biltenu a stavljen je zr No1(ne EKOD-a) molim te daj nam samo broj deviznog racuna No1 koji je stavljen pa promenjen.
Da se mnogo ne mucis takav zr i nepostoji, No1 nikada nije imao otvoren devizni zr!
Postavlja se ozbiljno pitanje sto tvrdite da je menjano nesto sto ne postoji????????
Sent from my iPad using Tapatalk