KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
122
Nesto znam a sto nisam siguran imam pravo da pretpostavim, jbg homosapiens sam, a cim je nesto pretpostavka, nije sigurno, otud tih deset posto.

Poenta je da se nezadovoljstva Tihomira, oko neodrzavanja sastanaka, ne znam iz kog razloga, nalaze u saopstenju saveza, a verovatno se u saopstenju projektuju i neka druga prethodna, precutana... E o tome je trebalo da se prica, jer mozda nisu bila objektivna, a ne cutati i kontaktirati savez i dati im jedva cekan povod da se kup unisti...
To je pametnom dovoljno da skonta neke stvari...

Nije bitno ko sam, vidjali smo se na Gradcu, prao sam tamo sudove da pomognem kad je bilo takmicenje ;-)

rasa

Newbie
Učlanjen(a)
15.02.2009.
Broj reagovanja
0
Dragi moji Valjevci,kada dođe nevreme i oluja,onda poplava odnese svo đubre koje se nakupilo na obalama.Ostane samo ono što vredi a to su ljudi koji vole Gradac i koji će se o njemu brinuti.Bez želje za ličnim isticanjem i materijalnim dobitkom.Ovo je samo jedan ružan događaj koji ne može da uništi lepotu cele priče koja traje i nadam se da će trajati mnogo duže od jedne generacije funkcionera i grebatora.Oni su prolazni,lepota naše reke je večna.Ostanite dostojanstveni i budite primer i drugima,toliko lepih reka ima ova naša Srbija,samo treba puno truda i malo pameti pa da imamo još neku mušičarsku oazu kao što je reka Gradac

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mogli su i Tihomir i Vlada da organizuju te sastanke. Saopštenje je najgori vid komunikacije. Ako su bili spona između Ekod Gradac i SSRS-a, onda su debelo zajebali.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
http://www.kolubarske.rs/sr/vesti/valjevo/7355/Mušičari-sa-Gradca-preseljeni-na-Đetinju-bez-valjanog-razloga.htm

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
I za to što su zajebali, moraju da polože račune. Prvo mušičarskoj sekciji, jer su njeni predstavnici, pa svima redom do foruma.

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
122
Eto sve sam napisao u postu iznad sto pise i u ovom clanku, a clanak sam procitao tek sada...
I zelim da dodam da se izmestanjem sportske manifestacije krsi zakon i da to ne sme da se radi!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Nikola_m87 je napisao(la):
Eto sve sam napisao u postu iznad sto pise i u ovom clanku, a clanak sam procitao tek sada...
I zelim da dodam da se izmestanjem sportske manifestacije krsi zakon i da to ne sme da se radi!

:tbumb: :tbumb: :tbumb:

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Blago Vama svima.
Svjetska politicka situacija je ovih Dana na istorijskom minimumu a Vi se raspravljate o Gradcu, SSR, Djetinji,Tihom...itd..
:tbumb: :tbumb: :tbumb:  :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Brate ako treba da umrem nek umrem ili na zeni ili sa stapom u ruci  :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
maric je napisao(la):
Brate ako treba da umrem nek umrem ili na zeni ili sa stapom u ruci  :hammer: :hammer:
Ja mogu da potpisem da ti je ovo najpametnija izjava ikad.... sad cuti jer ovo da nadmasis ne mozes....mozes samo da zaseres...
Amin za izjavu

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maxfly je napisao(la):
Blago Vama svima.
Svjetska politicka situacija je ovih Dana na istorijskom minimumu a Vi se raspravljate o Gradcu, SSR, Djetinji,Tihom...itd..
:tbumb: :tbumb: :tbumb:  :hammer: :hammer: :hammer:
A brate da hoće više da zarate pa da nam se skinu s kurca više ,a i da se kurtališem kredita u chf ako bude globalni rat.Mi smo ionako pod okupacijom non stop 

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
pera je napisao(la):
A brate da hoće više da zarate pa da nam se skinu s kurca više ,a i da se kurtališem kredita u chf ako bude globalni rat.Mi smo ionako pod okupacijom non stop
Pero jel to i mene vadi iz govana? Hahahah stvarno.... ekonomska kriza, ratovi.... jebo vise upinjanje oko stvari za koje se ne pitamo na zalost.... maric lep rece kako valja skoncati

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Pero jel to i mene vadi iz govana? Hahahah stvarno.... ekonomska kriza, ratovi.... jebo vise upinjanje oko stvari za koje se ne pitamo na zalost.... maric lep rece kako valja skoncati

Ako nas to ne izvadi ništa neće

Vrh Dno