KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ko kaze?? U Ligi se takmičim kao soler platio sam kotizaciju.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Opaaaa, komirani se umuvali na jpk ko puvanjak. Ne na mala vrata, nego kroz otvor za kučiće.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Neverovatno mi je kako ljudi jedva cekaju u coporu da budu...

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E Oholi sad prdis moram da ti kazem. Ko ceka da je u coporu? Prvi sam pitao lepo Mareta kako sad ovo moze a nije moglo dok je JPK bio na Gradcu?Nije mogla 4 ekipa da jebe rak raka. Sta se sad desilo??Znam da znas neke cinjenice i ne pravi se lud. Boli me kita ko je iza toga da je i moj rodjeni otac nego me nervira takav nacin ponasanja, za nekog moze a za nekoga ne. Kad sam pitao hoce li biti 4 ekipa receno mi je nece. ( Satro nema mesta).Na moju opasku: '' Pa ljudi organizujemo u Srbiji takmicenje zar nije poenta da imamo sto vise ekipa da pokusamo da osvojimo nesto'', receno je da su pojedinci zapenili da ne bude ubacen Smudj. Znaci ne izmisljam ja nego prenosim informacije.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I sad kad je No1 izasao svojom samovoljom jer nije hteo da ucestvuje u toj ujdurmi, sad ima mesta za sve. Sto se No1 tice odmah smo bili za to da bude i 4 ekipa nebitno da li je Izvor, Koma, ili Smudj.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Sta teve briga. Ti si kako kazes platio kotizaciju i ucestvovaces.... [emoji3] nadji klub od klubova ucesnika ko rezervu da te prime bar [emoji3]

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Idi bre rićma na šta se ti primaš. Koga više boli kita šta Oholi laprda. Sem čopora, ništa drugo ne ume da kaže. Valjda mu pirinač udario u glavu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sto brate rezerva?? Osnujem klub i lagano. Ko da je to problem

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ubacim Luku i malog Radojicu i Dragana za trenera i da nas Bog vidi ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Zeza te samo sto ti.je klub odustao od takmicenja. A ti platio deo kotizacije. Steta a mogao si da briljiras. Ovako odose novci niz vodu.... no, nema veze ko zna za sta je to dobro.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
Idi bre rićma na šta se ti primaš. Koga više boli kita šta Oholi laprda. Sem čopora, ništa drugo ne ume da kaže. Valjda mu pirinač udario u glavu.
Pricam samo o vasim sposobnostima. Spram vas i moja prica, spram sveca i tropar... [emoji6]

Vrh Dno