KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Djetinja sta god vi mislili je teska voda. Totalno dijametralna u odnosu na Gradac. Bar meni. Na mestima gde bih ocekivao ribu na Gradcu na Djetinji je nije bilo. Riba dosta plasljivija

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Sto se mene tice Hura je pobednik... dobio dete covek... tako da nek je omladinac ziv i zdrav...

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Svaka cast bratu Huri, ali Oholi kad si vec tu sto ne prokomentarises nesto. Sta je po tebi razlog neuspeha. Cesto si znao mene da opletes. Da li je ne pecanje, tj ne vezbanje, ne poznavanje vode na kojoj se peca ( citanje vode), izbor musice itd ima milion razloga ali sta je po tebi top 3. Imas dovoljno iskustva da bi mogao da kazes.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A i bio si na Svetskom prosle godine pa mozes iz prve ruke da kazes sta je razlog neuspeha nasih takmicara kad izadju i ukrste maceve sa ljudima sa evropske i svetske scene.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Razlog za los plasman na JPK ne znam koji je jer nisam bio tamo. A za svetsko, pa da vezbamo kao drugi, da imamo disciplinu kao drugi, da smo manje puni sebe.... bili bi bolji.
Pre svega moslim da nam fali prakse i vise ucestvovanja na takmicenjima. Nasa liga i openi na gradcu nisu dovoljni. Ja sam mnogo naucio u portugalu, na dva svetska, pa u cg kad sam se takmicio.... ubpirtugalu smo jedni drugima sudili, i tu sam pokupio fore najvise. Jer tad se takmice i ne skrivaju skoro nista.... ja bih to uveo kod nas....

Malo malo pa se neko zali, pada mu takmicenje kad ide na odmor sa zenom, bla bla.... takvi se ne takmice. Mora covek da zrtvuje neke stvari.

Muva je najmanje bitna. Svako zna da nece u 30cm vode da baca 4mm tungsten ili da u septembru nece bacati veliku suvu kamenjarku.... pricao sam na svetskom sa mnogima, svi se slazu da su prezentacija i nacin kako se napada mesto kljuc....muva je 10 posto maksimum...

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
oholi je napisao(la):
svi se slazu da su prezentacija i nacin kako se napada mesto kljuc....muva je 10 posto maksimum...
ili drugacije receno... moras da umes da pecas da bi pobedio .

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Slažem se sa Oholim, to je suština mušičarskog takmičenja. Na prvom mestu bih stavio kako se napada takmičarska pozicija, pa prezentacija, pa sve ostalo.  :tbumb:

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Ako je tako eto na primer Mankov zna sve tehnike, covek je instruktor zasto nije prvi ? [emoji2]

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ima i do mesta Kobra ( znam da taj odgovor hoces da cujes axaxaxaxax)

Vrh Dno