KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Vojnik sam bio 90-91 mislim svojom glavom, koliko umem, ali... Još uvek nema odgovora na bakijevo pitanje, ko je javio bošković da se ništa ne radi i na osnovu čega, ako je već smeštaj, pre oz i koktel bio zagovoren od strane tihomira, on sam napiše da je sve organizovali a onda podnosi ostavku jer ništa nije odrađeno, ko koga jebe ovde. Jedno sa drugim ne ide. I ja nema fejs pa ne znam kakve su tu i zbog čega bile prozivke koje su bile razlog oduzimanja kupa

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Vojnik sam bio 90-91 mislim svojom glavom, koliko umem, ali... Još uvek nema odgovora na bakijevo pitanje, ko je javio bošković da se ništa ne radi i na osnovu čega, ako je već smeštaj, pre oz i koktel bio zagovoren od strane tihomira, on sam napiše da je sve organizovali a onda podnosi ostavku jer ništa nije odrađeno, ko koga jebe ovde. Jedno sa drugim ne ide. I ja nema fejs pa ne znam kakve su tu i zbog čega bile prozivke koje su bile razlog oduzimanja kupa

Opet iznosite neistine ili vas je opet neko pogresno informisao, kao i za vecinu stvari!

Ostavka nije podnesena zato sto nije nista odradjeno, vec iz drugih razloga. Procitajte moju ostavku pa da razgovaramo!

Sent from my iPad using Tapatalk

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
Naravno da ovo nije smestaj gde su bili takmicari, ovo je stanje dela hotela koji nije renoviran i gde naravno niko nije smesten!

Sta ce drugo raditi nego nastaviti da lazu i obmanjuju ljude!

Ovo su slike soba u kojima su bili smesteni takmicari, nije 5* ali savrseno pristojno za cenu od 15€ sa doruckom.

Tihi gledaj ovako, moram moje zapazanje sa strane da iznesem. Iako si ti tehnicki u pravu, soba koja je postavljena plus dorucak je sigurno tu negde u vrednosti od 15Eura i tu nema sta da se doda ili oduzme.

ALI

Moje razmisljanje u tom pravcu je ovako, ne postoji vece takmicenje, drzavno a pogotovo medjunarodno (drugi sportovi koji takodje prate slican model takmicenja) na kojima sam ucestvovao ili kao takmicar ili kao organizator koje je bilo organizovano samo od kotizacija.

Sta hocu da kazem, pa sponzori su uvek odigravali kljucnu ulogu u tome da takmicenje lici na nesto i da se digne na neki kakav takav nivo, pogotovo ako je drzavno ili medjunarodno. Ovo se odnosi kako na kojekakav promo i reklamni materijal tako na hranu, majce, smestaj, prevoz, gorivo i sve drugo.

E sad opet ja se ne secam da je neko sastavio u organizaciji tih takmicenja planski rekao jebiga imamo 15 evra na primer za smestaj daj trazi sta moze za 15 eura....uvek je tu bilo dotiranja od sponzora pa spustanja cena od strane hotela ili smestaja i sl tako da mozda u planiranoj kotizaciji neko plati 15 eura predvidjenih za smestaj ali (brojeve navodim kao primer) hotel da popust 5 eura na vecu grupu, spnzori jos dodaju 5 eura po takmicaru i osvanes sa time da si dobio smestaj od 25 eura, ovo je samo primer. Onda se tu svi reklamiraju ko sponzori i podrska, dodju i lokalni politicari da se slikaju i vuci siti i ovce na broju, tako je barem izgledao model organizacije takmicenja sa recimo po 300 ljudi ili slicno na kojima sam ucestvovao.

Znam da je EKOD planirao da nadje i obezbedi dosta sponzora, sto od grada sto privatno. Sad moram da pitam konkretno pitanje.

Da je recimo EKOD obezbedio 200 eura raznih sponzorstava i pokrivenih troskova od strane sponzora po svakom takmicaru, sta bi se desilo sa kotizacijom koja je uplacena Savezu? Da li bi savez prosledio 200 eura kotizacije po takmicaru EKODU i dalje? Nadam se da razumes pitanje......da li je plan Saveza bio da samo i iskljucivo nadoknadi od kotizacije direktne finansijske troskove EKODu a da sva sponzorstva koja recimo EKOD prikupi odbije od kotizacije pa bez obzira sto bi kvalitet usluge po takmicaru mogao da se digne na prosecnih 400 i sl......

Hvala

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Prenosim vam izjavu Predsednika Zajednice mušičarskih klubova u celosti.

Prilozi

• VT.pdf
    110,5 KB · Pregleda: 66

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Zlatovcica je napisao(la):
Tihi gledaj ovako, moram moje zapazanje sa strane da iznesem. Iako si ti tehnicki u pravu, soba koja je postavljena plus dorucak je sigurno tu negde u vrednosti od 15Eura i tu nema sta da se doda ili oduzme.

ALI

Moje razmisljanje u tom pravcu je ovako, ne postoji vece takmicenje, drzavno a pogotovo medjunarodno (drugi sportovi koji takodje prate slican model takmicenja) na kojima sam ucestvovao ili kao takmicar ili kao organizator koje je bilo organizovano samo od kotizacija.

Sta hocu da kazem, pa sponzori su uvek odigravali kljucnu ulogu u tome da takmicenje lici na nesto i da se digne na neki kakav takav nivo, pogotovo ako je drzavno ili medjunarodno. Ovo se odnosi kako na kojekakav promo i reklamni materijal tako na hranu, majce, smestaj, prevoz, gorivo i sve drugo.

E sad opet ja se ne secam da je neko sastavio u organizaciji tih takmicenja planski rekao jebiga imamo 15 evra na primer za smestaj daj trazi sta moze za 15 eura....uvek je tu bilo dotiranja od sponzora pa spustanja cena od strane hotela ili smestaja i sl tako da mozda u planiranoj kotizaciji neko plati 15 eura predvidjenih za smestaj ali (brojeve navodim kao primer) hotel da popust 5 eura na vecu grupu, spnzori jos dodaju 5 eura po takmicaru i osvanes sa time da si dobio smestaj od 25 eura, ovo je samo primer. Onda se tu svi reklamiraju ko sponzori i podrska, dodju i lokalni politicari da se slikaju i vuci siti i ovce na broju, tako je barem izgledao model organizacije takmicenja sa recimo po 300 ljudi ili slicno na kojima sam ucestvovao.

Znam da je EKOD planirao da nadje i obezbedi dosta sponzora, sto od grada sto privatno. Sad moram da pitam konkretno pitanje.

Da je recimo EKOD obezbedio 200 eura raznih sponzorstava i pokrivenih troskova od strane sponzora po svakom takmicaru, sta bi se desilo sa kotizacijom koja je uplacena Savezu? Da li bi savez prosledio 200 eura kotizacije po takmicaru EKODU i dalje? Nadam se da razumes pitanje......da li je plan Saveza bio da samo i iskljucivo nadoknadi od kotizacije direktne finansijske troskove EKODu a da sva sponzorstva koja recimo EKOD prikupi odbije od kotizacije pa bez obzira sto bi kvalitet usluge po takmicaru mogao da se digne na prosecnih 400 i sl......

Hvala

Prvo hvala na normalnim i kulturnom pitanjima, retka su takva pitanja danas na forumu.

Jedna bitna informacija, ekipe same snose trosak smestaja i nisu nicim uslovljenje da budu u ponidjenom smestaju!

Sobzirom da su skoro sve ekipe bile smestene u ponudjenom hotelu dolazim do zakljucka da im je to bilo ok!

Niko nije bio odusevljen da se razumemo ali vecina je bila u fazonu dosli smo da pecamo treba nam krevet i cista posteljina!

Sto se tice EKOD-a, plan za veliki broj sponzora jeste postojao ali se do 3.4 do kada sam ja bio upucen u organizaciju vecina je ostalo samo na planu, a manji deo je ili drasticno smanjio sredstava ili odustao od sponzorstva! Da li bi nesto od toga bilo realizovano ili ne ostaje nam samo da nagadjamo. Mogu sad clanovi EKOD-a izneti da bi svaki ucesnik dobijo FIAT 500 jer im je Kragujevacka fabrika obecala donaciju ali to je samo prica! Sami su sebe doveli do toga da izgube mogucnost da se pokazu kao domacini! Nije ti malo cudno da se za ovako veliko takmicenje ne zna nista oko organizacije 35dana pre pcetka. Ako je sve bilo reseno i uradjeno kako je predstavljeno javno, postavlja se pitanje sto o tome nije obavesten SSRS!?

Sto se tice dela oko kotizacija tu je sve jasno i nema dileme da bi od ukupne svote novca dobijene od kotizacija SSRS zadrzao 10% za musicarsku reprezentaciju a ceo iznos preko toga bi bio upulacen No1 za placanje racuna, EKOD je samo trebao da dostavi predracune a po izvrsenim placanjima i kopije racuna kao pravdanje utrosenih sredstava sto je apsolutno normalan proces u ovakvim situacijama!!!

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0

"Posto se javno sire neistine o “nekim mojim izjavama” datim u telefonskim razgovorima, osecam
odgovornost da obrazlozim par stvari i iznesem informacije oko desavanja i problema nastalih u realizaciji
JPK Gradac 2018.

Nikom nisam preneo da je komunikacija sa SSRS isla preko Tihomira Lukica, a ne preko mene, ni
direktno ni indirektno.

Do 3.4. i izbijanja problema, svu komunikaciju sa SSRS vodio sam iskljucivo ja!

To sto clanovima EKOD-a koji u tom periodu vrse pritisak na mene, u datom momentu ne prenosim
informacije, ne znaci da ja stvarno ne znam sta se desava i sta se radi, a sve zbog situacije u koju su me
doveli! Posle ogromnog ulozenog truda da na njihovu reku dovedem jedno tako veliko takmicenje, spali
smo na to da oni preko noci promene neke odluke i pocnu da ucenjuju nacionalni savez ciji sam i sam clan!

Njihov pokusaj skidanja odgovornosti sa sebe i prebacivanja na Tihimira Lukica koji je do tog
trenutka radio i borio se za interese EKOD-a, ZMKS i razvoj musicarenja u Srbiji, krajnje je neozbiljan i
nezreo, a vidim da mu oni tu podrsku i zalaganje vracaju na bas lep i primeren nacin, pretnjama,
olajavanjem, itd. Tihomir Lukic je posle sastanka u Krusevcu 10.3.2018. gde se niko od predstavnika No1 i
EKOD-a nije pojavio, a gde je jedna od glavnih tema bila organizacija JPK Gradac 2018, naslutio sta ce se
desiti i da ce na kraju svu odgovornost EKOD pokusati da prebaci na njega (postoji poruka upucena
predsedniku EKOD-a i meni). Iskreno nisam verovao da do toga moze doci i da nesto ovako moze da se
desi, ali pokazalo se da je apsolutno bio u pravu!

Hteli vi sebi da priznate ili ne, do prebacivanja JPK sa reke Gradac na reku Djetinju je doslo
iskljucivo zbog vasih jednostranih odluka da ucenjujete nacionalni savez (SSRS), koji je najzasluzni za
dolazak jednog takvog velikog takmicenja na reku Gradac! Niste videli velicinu jedne takve manifestacije
koja bi se odrzala na vasoj reci, vec ste se bavili samo novcem, oko koga ste sami napravili problem. Kao
neko ko je bio spona izmedju vas i SSRS tvrdim da bi sve dogovorene transakcije bile ispostovane i da
nikakvih problema ne bi bilo da ih vi sami niste napravili! Iz svog dugogodisnjeg iskustva i saradnje sa
SSRS, mogu potvrditi da su do sada svi dogovori ispostovani maksimalno i bez ikakvih problema. Savez je
ulozio ogroman trud za razvoj musicarskog sporta i dao ogromnu podrsku ZMKS! Svojim nepromisljenim
odlukama doveli ste u pitanje ZMKS i reprezentaciju Srbije, doveli ste u pitanje nas mukotrpan
dugogodisnji rad da podignemo musicarski sport na visi nivo. Drago mi je da se pokazalo da u ZMKS
postoji sloga i da nam je jedini cilj razvoj ovog sporta u Srbiji! Ovim putem se i javno zahvaljujem svim
klubovima koji su nesebicno dali podrsku SSRS i ZMKS.

Posle vasih dopisa upucenih SSRS 3.4. i 4.4, a koje je SSRS protumacio kao ucenu, postojale su
samo dve opcije - otkazivanje JPK ili njegovo prebacivanje na neku drugu reku. Kao predsednik ZMKS
apsolutno se slazem sa ovakvom odlukom SSRS i smatram je ispravnom.

Kljucni momenat nakon kog je sve krenulo naopako je trenutak kada se kod EKOD-a stvorilo
nepoverenje da ce biti prevareni od strane SSRS. Ko im je plasirao tu pricu - ne znam i zasto je doslo do
tolikog straha. Ali znam da je to kljucni momenat i da za takav stav nije bilo osnova, bar ne da sam ja
upoznat sa njima. Nakon obracanja na drustvenim mrezama nije se moglo nazad. A hajka na Tihomira
Lukica krece kao odbrana za nastalu situaciju. Pojedinci se uplicu i dolivaju ulje na vatru, prenose
neproverene informacije i situaciju pogorsavaju iz trena u tren, koja je eskalirala brojnim lazima iznesenim
na vise medija.

Zbog mog odlaska van zemlje i brzine kojom se moralo naci resenje za novu lokaciju odrzavanja
JPK, od 3.4. komunikaciju sa SSRS preuzimaju na sebe Tihomir Lukic i Marko Milacic koji me redovno
obavestavaju o svemu.

To sto su Tihomir Lukic i Marko Milacic, u kordinaciji sa SSRS nasli drugu destinaciju, nije izdaja
vas, kako vi to tumacite, vec poslednja sansa da spasu obraz musicarskog sporta u Srbiji. Da nije bilo
njihovog pozrtvovanja oko organizacije JKP Djetinja 2018, musicari Srbije bi pretrpeli ogromnu bruku i
sramotu za koji ste odgovorni vi.

Moj poslednji razgovor sa predsednikom EKOD-a naveo me je na ostavku. U toku razgovora mi je
rekao da ce biti onako kako oni kazu ili nece ni biti takmicenja. Tada sam mu rekao ako je to njihov
konacan stav da se i ja povlacim, na sta mi je on jos jednom potvrdio recima: “ili ce biti kako mi kazemo il
kupa nece biti”. Upoznat je i sa mojim neslaganjem vezanim za dopis koj su objavili na drustvenim
mrezama i da to nije nacin za resavanje problema.

Vas rad i angazovanje oko reke Gradac su neosporivi i niko nikad to nije potcenjivao i umanjivao,
niti ce to u buducnosti raditi! Kao sto ste vi javno umanjili rad i trud svih drugih, ne samo u Srbiji vec i u
regionu! Zao mi je sto niste prepoznali kolika vam je cast ukazana dovodjenjem ovako prestiznog
takmicenja na reku Gradac!

Na kraju bih se jos jednom zahvalio SSRS na ogromnom razumevanju, radu i trudu ulozenom na
razvoju musicarskog sporta i veliko hvala celoj ZMKS na podrsci i pokazivanju jedinstva kad je to
najpotrebnije! Isto tako jos jednom puno hvala i USR ALASI SA DJETINJE na velikom angazovanju i
pomoci oko realizacije takmicenja JPK u nasoj zemlji.

Vladislav Todorovic
Predsednik ZMKS

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Koje informacije ekodu  predsednik vlada ne prenosi, zar nije bilo reči da ekod njima ne prenosi info, zašto je predsednik rekao da je on ispao kolateralna šteta i pravdao se preko tel, zašto ne napiše iza u o tome već izvršava? Mrzi me da kucam sa tel ali ću pokušati da sve napišem

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Pozivanje na društvene mreže je smešno, ali to je vaš problem, piše presednik da nas savez nije hteo prevariti već samo uzeti naše pare na svoj račun pa da ih molimo da nam vrate, i još reče ne zna odakle nam to, pa rekli nam organizatori jednog od jkp koji i dan danas nisu dobili pare od saveza, vraćao se opet, hteli ste da izvaćarite ekod za pare za reprezentacija, kada ste videli da ne može 8nda ostavke i podmetanja

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
Prvo hvala na normalnim i kulturnom pitanjima, retka su takva pitanja danas na forumu.

Jedna bitna informacija, ekipe same snose trosak smestaja i nisu nicim uslovljenje da budu u ponidjenom smestaju!

Sobzirom da su skoro sve ekipe bile smestene u ponudjenom hotelu dolazim do zakljucka da im je to bilo ok!

Niko nije bio odusevljen da se razumemo ali vecina je bila u fazonu dosli smo da pecamo treba nam krevet i cista posteljina!

Sto se tice EKOD-a, plan za veliki broj sponzora jeste postojao ali se do 3.4 do kada sam ja bio upucen u organizaciju vecina je ostalo samo na planu, a manji deo je ili drasticno smanjio sredstava ili odustao od sponzorstva! Da li bi nesto od toga bilo realizovano ili ne ostaje nam samo da nagadjamo. Mogu sad clanovi EKOD-a izneti da bi svaki ucesnik dobijo FIAT 500 jer im je Kragujevacka fabrika obecala donaciju ali to je samo prica! Sami su sebe doveli do toga da izgube mogucnost da se pokazu kao domacini! Nije ti malo cudno da se za ovako veliko takmicenje ne zna nista oko organizacije 35dana pre pcetka. Ako je sve bilo reseno i uradjeno kako je predstavljeno javno, postavlja se pitanje sto o tome nije obavesten SSRS!?

Sto se tice dela oko kotizacija tu je sve jasno i nema dileme da bi od ukupne svote novca dobijene od kotizacija SSRS zadrzao 10% za musicarsku reprezentaciju a ceo iznos preko toga bi bio upulacen No1 za placanje racuna, EKOD je samo trebao da dostavi predracune a po izvrsenim placanjima i kopije racuna kao pravdanje utrosenih sredstava sto je apsolutno normalan proces u ovakvim situacijama!!!

Hvala na odgovoru, i nema na cemu, vulgarnu i zlonamernu komunikaciju ne volim i ne podrzavam, cini mnogo vise stete nego koristi svakako. Ponekad sam sarkastican u salama i komentarima....

Ne mogu da komentarisem 35 dana zato sto nisam upucen ni sta jeste ni sta nije bilo realno uradjeno tako da se u to necu upustati.

Moram da priznam da zadrzavanje 10% od kotizacija za nesto drugo u odnosu na namenu za sredstva moze da bude iskljucivo dogovor i dobra namera obe strane i tome se tako mora postupiti, sustinksi imali bi stranci a i advokati svasta da kazu za nenamensko trosenje sredstava na takav nacin ali opet to je stvar "dzentlmenskog" dogovora obe strane.

U istom kontekstu, opet nisam cuo da se dostavljaju pr dracuni i racuni u ovakvoj organizaciji gde se zna kolika je kotizacija po takmicaru i koliki je broj takmicara. Moje iskustvo je da se dostavlja plan i troskovnik a uplacuju se sve pare od kotizacije organizatoru. A na njemu je da od te kotizacije plus od sponzora ispostuje plan i troskovnik.

Druga je vrsta organizacije kada se organizuje takmicenje gde organizator dobija odredjeni budzet od recimo saveza pa svaku stavku treba da pravda predracunom, ali u toj organizaciji i savez odnosno finansijer mora da bude sprman na odresenu kesu do kraja do svakog dinara a ne na pomoc sponzora lokalnih,rad lokalnih klubova i sl.....rekao bih da su ove dve stvari totalno razlicite.

O komunikaciji odnosno nedostatku iste je bespredmetno trositi reci i to vazi apsolutno za sve strane i sve ucesnike u (ne)komunikaciji......znas ono ima mozda to da se meni neko ne javi kad treba, al ima circa 60sekundi dok mu od mene ne zazvoni telefon......al da ne ulazimo u menadzerske finese.....

Jos jednom hvala...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Može li se videti član pravilnika koji presuđuke da se mora dati procenat za reprezentaciju, ja to ne znam a voleo bih da vidim ako ima.
To pisanje da mi moramo nekome da se pokažemo kao dobri domaćini oakči mačku o rep, to je tako  i to se ne dovodi se u pitanje, to već svi znaju, a to da smo mogli obećali Fiat je bezobrazluk svoje vrste koji zaslužuje nešto više od teških reči, uvreda teška. Pisanje kako su se sponzori povukli ili smanjili sponzorstva su laž ako znamo da je bila kuknjava kako niste obavešteni o bilo čemu od strane ekod, kako to znate, opet baba van ga?

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Moj poslednji razgovor sa predsednikom EKOD-a naveo me je na ostavku. U toku razgovora mi je
rekao da ce biti onako kako oni kazu ili nece ni biti takmicenja. Tada sam mu rekao ako je to njihov
konacan stav da se i ja povlacim, na sta mi je on jos jednom potvrdio recima: “ili ce biti kako mi kazemo il
kupa nece biti”. Upoznat je i sa mojim neslaganjem vezanim za dopis koj su objavili na drustvenim
mrezama i da to nije nacin za resavanje problema.

Jebiga sad se uploteh u ispravljanje krive drine....

Ovaj pasus je totalno van konteksta.......a ovakvo pisanje nije bas svrsishodno. Posto u tekstu ne pise o cemu su Zuca i Vlada razgovarali onda ovaj pasus nista ne znaci...

U jednu ruku mogao je Zuca da insistira da ovo bude najlepse i najbolje organizovano takmicenje i ta se tako tome pristupi pa da kaze ili ce biti kako mi kazemo ili nece biti JKP....

A u drugu ruku mogao je opet nesto sasvim suprotno da tvrdi....

Konciznost i preciznost u komunikaciji je imperativ.....

Pozzzz

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Vlado, ko ti je pisao ovu izjavu? Ovo nije tvoj vokabular. Ovo je pisao neko iz SSRS a, mozda i sam Boskovic. Nacitao sam se njegovih izjava, kada je moj klub bio u pitanju, i ovo je potpuno isti stil. Uostalom, sve te njegove izjave mogu da se procitaju na FB, trazite shimano 3M i sve ce vam biti jasno.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Bravo zlatni,
Kada su podnete ostavke ako neko može da mi napiše, ne mogu da tražim sa tel?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Moram da priznam da zadrzavanje 10% od kotizacija za nesto drugo u odnosu na namenu za sredstva moze da bude iskljucivo dogovor i dobra namera obe strane i tome se tako mora postupiti, sustinksi imali bi stranci a i advokati svasta da kazu za nenamensko trosenje sredstava na takav nacin ali opet to je stvar "dzentlmenskog" dogovora obe strane.

Zadrzavanje 10% za musicarsku reprezentaciju i jeste rezultat dogovora dve strane.

U istom kontekstu, opet nisam cuo da se dostavljaju pr dracuni i racuni u ovakvoj organizaciji gde se zna kolika je kotizacija po takmicaru i koliki je broj takmicara. Moje iskustvo je da se dostavlja plan i troskovnik a uplacuju se sve pare od kotizacije organizatoru. A na njemu je da od te kotizacije plus od sponzora ispostuje plan i troskovnik.

U ovom slucaju organizatoru takmicenja SSRS je domacin takmicenja EKOD trebao da dostavi predracune koji ce potvrditi vec napravljen finansiski plan a kopijama racuna potvrditi da je taj finansiski plan i realizovan, koji drugi nacin postoji da se ovaj proces realizuje?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Pisanje kako su se sponzori povukli ili smanjili sponzorstva su laž ako znamo da je bila kuknjava kako niste obavešteni o bilo čemu od strane ekod, kako to znate, opet baba van ga?

Petre pises o necemo o cemu pojma nemas a sve je zasnovano na pricama koje ti je jedna strana prenela.

U organizaci JPK te nije bilo do 3.4 bar ne da ja znam za to!

Drugo naprimer sponzor za majce je prvobitno obecao 200 polo majci pa smanjio na 100 najjeftinih, sta je to nego smanjivanje!

Od Krusika je planirana donacija od 100.000 pa je to smanjeno na max 20.000-30.000.

Zelis li dalje da pisem?

Ta vasa izmisljotina da je se neko zalio na neobavestenost je plod vase maste, a opet vezan za moju ostavku za koju tvrdite da je data iz razloga sto nista nije uradjeno. Rekoh ti jos malopre procitaj moju ostavku pa se javi.

A to sto ovde javno pretis veruj mi uopste me ne potresa jer pokazujes na kom nivou si spreman da vodis komunikaciju.

Kad kao jedna zrela i odgovorna osoba budes hteo da razgovaras normalno od mene ces dobiti isti tretman!

Vrh Dno