KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Oni nisu bili nacisto ko je domacin ( organizator) i to je njihov najveci propust. Jer ako je Savez da li on daje novac , ako su oni da li oni daju novac. I ako ostane para kome idu Savezu ili njima i ako ostanu dugovi ko placa Savez ili Ekod

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Savez ništa ne plaća i to je jasno rekao na samom početku. Ekod je taj koji je obezbeđivao pare i organizovao takmičenje. Kad uložiš pare, koje si sam obezbedio, onda praviš kako si zamislio. Da li će to biti dobro ili ne, njima na obraz.
U organizacionom odboru, od pet članova su tri bila iz saveza. Bošković, Tiosav i Vlada Todorović. Ispred domaćina su bili Žuća i Boban, ako sam dobro razumeo. Bošković nije ništa uradio, osim što je bio na sastanku u Makedoniji i dobio organizaciju jpk. Vlada Todorović nije ništa uradio po pitanju organizacije jpk na Gradcu. Tiosav je uradio koliko je uradio, ne znam koliko i ne mogu da komentarišem. Zašto su u org. odboru 3 iz saveza a 2 od idomaćina, tj onog ko to sve treba da odradi, je besmisleno. Po meni je trebalo da budu četvorica iz Ekod - a  jedan iz saveza,koji će obaveštavati savez dokle se stiglo sa organizacijom.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Onda ta trojica iz saveza podnesu ostavke i sve ode u pi... lepu materinu.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Opet ponavljam, od te trojice, dvojica nisu kurcem mrdnuli oko celokupne organizacije, treći je nešto uradio.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pun mi je kurac tih "funkcionera" koji pokupe slavu za nešto što je dobro odrađeno i što je odradio neko drugi, a kad ispadne loše svale krivicu na te koji odrađuju poslove.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ja ili nisam video bošković evu ostavku ili je nije podneo, ako je nije podneo onda ove dve nisu ništa remetile jer su ostala 3 člana oo.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa napisao covek u dopisu da su njih trojica orkestrirano dali ostavke.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I to je legitimno. E kad je liga? Kad pocinje prvo kolo?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne znam čemu su služila ta trojica? Jedan je predsednik SSRS-a, drugi je predsednik ZMK-a a treći bi da bude predsednik svih njih zajedno. Od njih trojice, jedino Vlada radi nešto konkretno. Ova dvojica su besposličari koji bi da se uguraju negde jer nemaju ljudski posao.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Sad vec razumljivo pisete. Pohvatao sam sustinu.
takmicenje ugovara i vodi savez ...ali savez nece da plati nista vec trazi  organizatora koji treba da podnese sav trosak i teret organizacije.
Ekod ulazi u pricu i posle nekog vremena shvata da nece biti dovoljno love jer su sponzori zakazali.takticki se povlaci i takmicenje odlazi u uzice.
Ja stvarno ne razumem celu ovu polemiku oko proste stvari i zasto bilo koga napadate da je oteo turnir ?

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
Sad vec razumljivo pisete. Pohvatao sam sustinu.
takmicenje ugovara i vodi savez ...ali savez nece da plati nista vec trazi  organizatora koji treba da podnese sav trosak i teret organizacije.
Ekod ulazi u pricu i posle nekog vremena shvata da nece biti dovoljno love jer su sponzori zakazali.takticki se povlaci i takmicenje odlazi u uzice.
Ja stvarno ne razumem celu ovu polemiku oko proste stvari i zasto bilo koga napadate da je oteo turnir ?

Moje shvatanje sustine je dijametralno suprotno.....

pozzz

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Sustina su pare a para nema...  :) da ima love organizovalo bi se to takmicenje.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I bre Sale sta bude kad se ne trudis da razmislis  :hammer: :hammer: sta je bilo, bilo je gotovo sad. Ne treba gubiti reci. Bice jos Takmicenja, Kupova itd.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Znaci Homer obmanjuje narod  :hammer:

pa Tiosave jebo te pas covece ti ili si lud ili me zajebavas. Pa Savez je prvo dobio info da nista nije uradjeno, onda ide dopis Ekoda, onda ste vi dobili nalog da date ostavke itd itd i to je to. To je redosled.

Znao sam da Vlada nije pisao onaj "Demant".

Nije to splet, mozda bi ti voleo da jeste, znam da bi ti bilo puno srce.

Ali redosled je sledeci:

1. Jedna ucena

2. Pa druga ucena

3. Pa ostavka

4. Pa oduzimanje JPK

Cime ti dokazujes da je savez dobio prvo neke informacije, kad nijedan argument nemas za to?

I sto konstantno izbegavate da pricate o ucenjivanju SSRS od strane EKOD-a?

Vlada je pisao svoju izjavu, ko je ispravio zareze, tacke i velika slova to je nesto drugo...!

Znam ja da bi ti bilo puno srce da mozes nekako da dokazes sve te lazi ali ne ide ti!

Sent from my iPad using Tapatalk

Vrh Dno