Noz u ledja od nas???
Iznenada promenis odluku preko noci, izvredjas ljude koji su ti doveli takmicenje na reku, bolrili se za EKOD, dali licne garancije za vas, itd. To je za tebe noz u ledja!
Bolje vi preispitajte zasto su u ponedeljak popodne 2.4 poromenjeni stavovi, ko je EKOD-u udelio “dobronamerne” savete i nagovorio vas da ucenjujete SSRS i ZMKS!?
A naj bitnije od svega je sto je to uradjeno kad se znalo gde ce vas to odvesti! Sa namerom prouzrokujete situaciju iz koje nema nazad a onda okolo pocnete da si iscudjavate kako ne znate sta se naprasno desilo!
Veca glupost moze biti samo da ste mislili da ce SSRS prihvatiti vase ucene, ali to ne mogu da poveruje da ste pomislili!
Jedini Preza je ovde izneo neke konkretne informacije, vi vrtite neku pricu u koju ni sami vise ne verujete.
Ovde skoro vise od mesec dana ljudima pokusavate da plasirate i na silu nametnete pricu kako je sa Gradca odveden JPK zato sto je prenesena prica da nista nije uradjeno. Sto apsolutno nije istina! Evo opet pisano obrazlozenje SSRS, koju ste gurali pod tepih i skrivali!
JPK je izgubljen zbog pokusaja ucene SSRS, a ni dan danas nije obrazlozeno zasto?
Zasto nikad niste objavili pravi splet dogadjaja?
Niste predstavili ljudima vase dve ucene koje su sve ovo i prouzrokovale, a ovde ste uredno pisali o ostavkama!
Zasto ste izmisljali da su ostavke date zato sto nista nije uradjeno? Kad se takve ostavke nikad nisu stigle na adresu EKOD-a i No1?
Evo da vas opet podsetim na tekst ostavke!
Zasto nikad niste seli za sto da razgovaramo?
Zasto ste komunikaciju sveli na FB, a onda se tom istom nacinu komunikacije podsmevali ovde?
Pises kako savez odjednom pise neka pisma, ponovicu SSRS nije nista uradio nista odjednom, dobro je procitao o odmerio sve vase postupke. Dobro da si pomenuo i taj deo da se ljudima prenese i taj deo ucene.
Predsednik EKOD-a je usmeno preneo predsedniku ZMKS da ako se ne prihvate njihove ucene od sad ce za ligu Srbije traziti obestecenje od 100.000din jer je im je toliki gubitak na nedeljnom nivou za vreme odrzavanja lige!!!
A na moje pitanje predsedniku EKOD-a, kakve finansiske probleme EKOD ima ako im je nedeljni prihod 100.000din, dobio sam odgovor da ga vredjam zato sto postavljam takva pitanja!
Naravo kako drugacije da bude u Srbiji, cim postavis normalno i smisljeno pitanje to je uvreda!
Zasto je izneseno toliko lazi u gostovanjima na TV-u i konferencijama za stampu?
Zasto su u tim istim gostovanjima iznesene tolike uvrede na racun svih drugih ljudi koji se u ovoj Srbiji bore za svoje reke!
Zasto su iznesene tolike lazi o Djetinji koje i posle priznanja da je pogreseno EKOD nije javno demantovao, i ako su clanovi No1 obecali javno izvinjenje?
Sta je bila namera i sta su bili ciljevi tih laznih informacija?
Kao sto sam ovde vec pisao mnogo je pitanja na koje nikada necete dati odgovore, jer nema sta da se kaze, ili ono sto kazete moze biti upotrebljeno protiv vas!
Znam ja da nikad ovde javno necete priznati da ste pogresili, samo ja cu uvek biti tu da vas podsecam na pravi tok dogadjaja, i demantujem vase izmisljotine, i ne dozvolim vam da obmanjujete ljude!
Jasno je meni zasto se nikad u razgovor nece ukljuciti predsednik EKOD-a, jer bi onda morao da objasni sta se desilo tog 2.4 posle 14h sto ga je navelo na ove poteze i odvelo u kolaps oko JPK!
Sent from my iPad using Tapatalk